2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

79 بازدید | 9 پست

انگلیسی. 

سلام بچه ها من دیپلم مدرسه ندارم اما دارم از طریق اموزشگاه زبان میخونم ک 2 سال دیگ دیپلم داده میشه

منی ک دیپلم مدرسه ندارم.... بااین دیپلم میتونم درکنکور زبان شرکت کنم یان؟.... میخوام دانشگاه زبان بخونم اگر میشه راهنماییم کنید ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیشه 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
نمیدونید چطور میشه با چ رشته ای زبان رو از دانشگاه ادامه داد؟ یا اصن این دیپلم اموزشگاه ب چ دردی میخ ...

نمیدونم‌ولی تجربی و ریاضی و ادبیات هر کدوم میشه زبان داد.. برای رشته های فنی و کاردانش هم اطلاع ندارم 

اگه زبانت خیلی خوب باشه و قدرت تدریس داشته باشی بعد دیپلم زبانت بعضی از آموزشگاه ها اجازه میدن تدریس کنی ..بستگی به آموزشگاه داره البته بپرس

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
گفتن ثبت نام کنم ولی میگم مدرک اموزشگاهمو بخوام ادامه بدم چطوری باید پیش برم؟ 

ببین من مدرک اموزشگاه دارم زبانم خیلی خوب بوده رفتم دکره تربیت مدرس مصاحبه دادم قبولشدم الان معلم زبانم رشته دانشگاهیمم یچیز دیگست 

ب هیچوجه نمیتونی بدون دیپلم بری دانشگاه درس بخونی  مگه اینکه بری شبانه دیپلمتو بگیری اونوقت بری دانشگاه 

با دیپلم هررشته ای هم میتونی کنکور زبان بدی 

نمیدونید چطور میشه با چ رشته ای زبان رو از دانشگاه ادامه داد؟ یا اصن این دیپلم اموزشگاه ب چ دردی میخ ...

الان میگم بهت

برو شبانه دیپلمتو بگیر..بعد دانشگاه علمی کاربردی رشته زبان شرکت کن

دیپلم اموزشگاه کمک نمیکنه انشگاه بری متاسفانه

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝