2777
2789
عنوان

چه طوری کانال تلگرام رو

295 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها،من پارسال یه رمان و نصفه نوشتم،واقعاااا از نظرم خودم خیلی خوبه،ولی نمیدونم چه جوری باید به اشتراک بزارمش،تصمیم گرفتم یه کانال تلگرام بزنم،اما نمیدونم از کجا شروع کنم و چه جوری ممبر اضافه کنم،اصلا رمانم و همون اول بزارم یا اول یکم فعالیت متفرقه کنم بعد رمان و بزارم؟واقعا گیج شدم

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

واقعا کسی نیست؟😑

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

هییم

کاش میشد ویس داد

ببین اول سعی کن از این تکستا و عکسای عاشقانه و دپ بزاری 😂

ممبراتو تا ۵۰۰ تا ببر بالا 

ممبرواقعی هااا

بعد شروع کن به پارتگذاری.

۶ ۷ پارت کوتاه بزار

هر روز یه پارت 

بعد برو تبلیغات بده به چنلای رمان.

سعی کن بنر تبلیغاتیت جذاب باشه و از اونا (فهمیدی منظورمو؟)😂

بعد ممبرات میاد بالا

میتونی تبادل کنی بدون هزینه 

بالا ۱۷ ۱۸ کاعم شدی خودت شروع کن به تبلیغات گرفتن 

موفق باشی جیگر 

من ۳ ۴ سال پیش خیلی تو تلگرام چنل میزدم تا ۲ ۳ کا بدون تبلیغات ممبر جم میکردم بعد ک عصابم خراب نیشد نیزدم چنلمو پاک میکردم🤦🏻‍♀️😂😂

خلاصه اگ اراده کنی تو ۱ ماه میتونی حداقل به ۵ کا ممبر برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هییم کاش میشد ویس داد ببین اول سعی کن از این تکستا و عکسای عاشقانه و دپ بزاری 😂 ممبراتو تا ۵۰۰ ت ...

واییییی مرسی عشقممممممممم یه دنیا مرسیییییی 

ولی به نظرت از این عکسای انگیزشی و چه میدونم بافت مو و معرفی کتاب و... بزارم بهتر نیست؟گاهی هم دپ در کنارش؟بعد اول از کجا شروع کنم؟چون من نمیخوام اقوامم بیان داخل کانال برای همین حتی یک دونه ممبر هم ندارم،نهایتش دوستام ۵ تا بشن،بعد از کجا تبلیغات کنم؟؟

میتونی چند تا چنل رمان بهم معرفی کنی؟

خیلی خوشگل بت توضیح دادم بازم کمک خاستی بگو ایدی تلو بدم بهت

وایییی اگه آیدین و بدی که یک دنیا ممنونت میشممممگگ