2777
2789
عنوان

هرکی کنکور داده و داره بیاد

158 بازدید | 19 پست

بچها تروخدا راهنماییم کنین . من دوستم سهمیه ۵ درصد داره رشتشم انسانیه سال بعد کنکور داره هیچی نخونده و شرایط خوندنشم نداره سال پیش تعدادشرکت کنندگان سهمیه ۵ درصد ۱۶ هزار نفر بوده . اگه امسال هم همین حدودا باشه و دوستم همه ی درساشو صفر بزنه و بشه ۱۶ هزار مجاز به انتخاب رشته میشه؟ پیام نور چطور؟ خواهشا راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سهمیه ۵ درصد دل خوش نکنه کار خاصی نمیکنه  

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

واسه پیام نور چجوری باید اقدام کرد ؟ معدل چقد باید یاشه؟ و اینکه اگه مدرکشو بگیره میتونه بعدا جایی ک ...

میری سایتش ثبت نام میکنی 

والا ارزش که الان مدرک دولتیشم کار پیدا نمیکنه چه برسه پیام نور ولی خب نمیخونه چیزی قبول نمیشه همون بره پیام نور بهتره 

حالا رتبه ۱۰۰۰ انتظار نداریم ولی بنظرت مجاز میشه یا ن؟

نه وقتی همرو صفر بزنه شهرهای مرزی هم مجاز نمیشه چه برسه فرهنگیان و ...

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

ما خودمونو جر دادیم درس خوندیم طرف هیچی نمیزنه صفر میزاره میخواد قبول بشه

لعنت به عدالت

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
چیزی قبول نمیشه با ۱۶ هزار گرچه منطقه ۳ از سهمیه ۵م دو برابر راحتتره قبولیش

وآقا منطقه ۳ از سهمیه ۵درصد بهتره؟آخه من پارسال یه کارنامه دیدم ۵درصد داشت رتبه کشوری یک چهارم شده بود

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
چیزی قبول نمیشه با ۱۶ هزار گرچه منطقه ۳ از سهمیه ۵م دو برابر راحتتره قبولیش

الان دیگه نیست. همه هجوم بردن ب انسانی و تعداد داوطلبای منطقه ۳ هم خیلی زیاده

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛