2777
2789
عنوان

عروسی دعوتمون نکردن

1004 بازدید | 38 پست

عروسی یکی از فامیلامون بود دیشب  خیلی با هم رفت وامد داشتیم همیشه عروسی ها میرفتیم میومدیم 

سر یه قضیه هایی از بابام ناراحت شدن و کلا قطع رابطه کردن 

خیلی پولدار ولاکچرین خلاصه دیشب عروسی داشتن مارو دعوت نکردن همه فامیل دعوت گرفتن یه عالمه استوری گذاشتن دلم گرفت دلم میخواست ما هم میرفتیم

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

بی توجه باش بهشون

درستع کارشون بد بود ولی ارزش ندارع واسشون ناراحت باشی

قُّلــََِِبم واَُِِسَُ کـسِی ِسر ِخم نمّیُکنع حلعّ⦳✞🖤✌🏻 ARMY  مجردم اسم کاربریم الکیع گیر ندع باتچکر👩🏻‍🦯                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نباشه برات

دلم میخواست برم از وقتی کرونا اومده دوسالی میشه عروسی نرفتم

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

سلام عزیزان

به نیت حاجتتون سوره حشر میخونم

شما هم در ازاش برای بیماری به اسم حمید دعا کنید و ذکر استغفر الله ربی و اتوب الیه بگید تعدادش رو هم اگر میشه بگید ممنونم انشاءالله که حاجت روا بشید

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

بیخیال بابا

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

منم‌چندیال‌پیش‌عروسیه‌پسرخواهرشوهرم‌بود‌به‌بهانه‌اینکه‌تازه‌زایمان‌کرده‌بودم‌منادعوت‌ نکردن

چقدر حس بدی داره 

وقتی قطع رابطه این واضخه دعوت نمیکنن 

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر