2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان از کی دچار توش قلب شدی ؟ چطوری میتپه؟

چندین ساله. خیلی تندمیزنه انگارمی خواداز دهنم دربیاد گلوم هم گرم میشهحالت خفگی بهم دست میده

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین
چندین ساله. خیلی تندمیزنه انگارمی خواداز دهنم دربیاد گلوم هم گرم میشهحالت خفگی بهم دست میده

همین الان هم تپش قلب داری؟ سینت بالا پایین میپره بدون سوتین ؟

همین الان هم تپش قلب داری؟ سینت بالا پایین میپره بدون سوتین ؟

ببین هرچقدرهم بزنه ازبیرون معلوم نیست من تا۱۵۴هم میزنه ولی زیادمشخص نیست

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین

[QUOTE=246578909]ببین هرچقدرهم بزنه ازبیرون معلوم نیست من تا۱۵۴هم میزنه ولی زیادمشخص نیست[/Q

ولی برا من خیلی مشخصه

وقتی سوتین ندارم کمتر

ولی سرکلاس شاگردام خیلیاشون متوجه شدن بهم گفتن

شوهرمم میبینه قشنگ قلبمو

[QUOTE=246578909]ببین هرچقدرهم بزنه ازبیرون معلوم نیست من تا۱۵۴هم میزنه ولی زیادمشخص نیست[/Q ولی بر ...

مقدارتپشش رواون موقع اندازه گرفتی چندبوده

[QUOTE=246578909]ببین هرچقدرهم بزنه ازبیرون معلوم نیست من تا۱۵۴هم میزنه ولی زیادمشخص نیست[/Q ولی بر ...

معلم هستید؟ من هم دبیرم واینهم شده مزید برعلت