2777
2789

مامان ها بگید چقدر جلوگیری داشتین؟ طبیعی بوده یا قرص؟ چند وقت بعد اقدام باردار شدین؟

من سه سال و نیم جلوگیری داشتم اونم طبیعی. همه میگن اشتباه کردی طبیعی تنبلی میاره و این همه جلوگیری کردی خطرناک بوده.

خیلی نگرانم که شاید دیگه نشم 😪

اصلا نگران نباش من بعد ۸سال جلوگیری طبیعی بااولین اقدام باردار شدم

مبارکت باشه. خوش به حالت من الان سه ماهه اقدامم اصلا خبری نیست خیلی میترسم.. اگه برم آزمایش ها و سونو های قبل بارداری بدم و خوب بود بازم صبر کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پنج سال طبیعی جلو گیری کردم بعدشش ماه باردار شدم

مرسی عزیزم.. طبیعی باردار شدی؟ دارو نخوردی؟ من لتروزول ماه پیش خوردم ولی نشد. نگرانم دیگه نشم.‌ صبر ندارم. سه سال و نیم جلوگیری داشتم

مرسی عزیزم.. طبیعی باردار شدی؟ دارو نخوردی؟ من لتروزول ماه پیش خوردم ولی نشد. نگرانم دیگه نشم.‌ صبر ...

اره طبیعی 

فقط اسید فولیک میخوردم ک ویتامینه سه ماه قبل اقدام ب بارداری تا سه ماه بعد بارداری باید خورد از خیلی اختلال های جنین جلوگیری میکنه نگران نباش هروقت بیخیالش بشی میشه چون استرس خودش خیلی تاثیر داره رو باردار نشدن

مبارکت باشه. خوش به حالت من الان سه ماهه اقدامم اصلا خبری نیست خیلی میترسم.. اگه برم آزمایش ها و سون ...

نگران نباش عزیزم تا یه سال وقت داری طبیعیه اصلا به خودت استرس نده که خودش خیلی عامل مخربی تا میتونی بیخیال باش