2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام🙋‍

من مامان طاهاجونی، ده سال پیش ی شب بارونی زمستونی ساعت 11شب تاریخ 11/11نینیم بدنیا اومدد باشه

الان اینجا باشم قبول نیست؟ 

اونموقع نمیدونستم تاریخش لاکچریه بعدها فهمیدم مردم بزور میخوان تاریخ تولد بچه هاشون رندباشه😍♥

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه
سلام عزیزم رفتم ان تی خداروشکر نینی سالم بود و گفت احتمالا پسره

سلام ای جانم خداروشکر عزیزم انشاالله مابقی روزا روهم ب سلامت پشت سر بذاری

خب خداروشکر

خودت دوست داشتی چی باشه؟

🍒
سلام🙋‍ من مامان طاهاجونی، ده سال پیش ی شب بارونی زمستونی ساعت 11شب تاریخ 11/11نینیم بدنیا اومدد ...

سلام عزیزم ای جانم خدا واستون حفظش کنه انشاالله

قدمتون رو چشم عزیزم

من حالا تاریخ رند برام اهمیتی نداشت دوست داشتم بچم مهرماهی باشه ک قسمت نبود🙂😁

🍒
سلام ای جانم خداروشکر عزیزم انشاالله مابقی روزا روهم ب سلامت پشت سر بذاری خب خداروشکر خودت دوست دا ...

انشالا همگی به خیری بگذرونیم این دورانو برام فرقی نداشت عزیزم سالم باشه و سلامت بدنیا بیاد کافیه 

سلام ب همه ی مامانای عزیز

یه مورد خیلی مهم توو بارداری مسواک زدنه

شبا قبل خواب صبح ک بیدار میشید

شست و شو با آب نمک بین روز

خیلی رعایت کنید ک انشاالله این دوران رو بدون آسیب ب دندوناتون بگذرونید😍🌹

🍒