یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی عزیزم مشکل استرس اصلا ندارم ولی قلبم و سینه چپم میپره گاهی میگیرم ۱۰۰ تاس ولی پرش داره سینه چ ...
چند وقته اینجوری شدی؟
داروی خاصی مصرف نمیکنی ؟
کافئین برات بده اصلا نخور . اما من میگم یه متخصص برو استرس یا بیماری های عصبی رو گاهی فقط پزشک میتونه تشخیص بده . وقتی قلبت مشکلی نداره علتش جای دیگس . راستی هموگلوبین خونت چنده؟
چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
چیزی مصرف نمیکنم اصلا نه چیزی جز پرانول کافیین هم چای میخورم گاهی قهوه که بخورم قلبم کنده میشه بب ...
میفهمم چی میگی عزیزم وقتی میدونی مشکلی تو قلب و آزمایش نیست بیخود نگران حمله ی قلبی و ....نباش همین برات بدترش میکنه . من بازم میگم برو ببین متخصص اعصاب نظرش چیه
چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....