2777
2789

میگن دعای نینی سایتیا میگیره 😔کم موندن ب روزای عزیزمحرم...توروخدا دعاکنین ساخت خونمونو شروع کنیم ازدست خونواده شوهرم درعذابم😭😭😭

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمت رو بگو برات نادعلی بخونم

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           

ایشالا به حق پنج تن خونتون زود تر  ساختش شروع بشه و زود تحویل بگیرید خونتونو♥️

معنای۷ سال رو‌کی خوب می‌فهمه؟دانشجو های پزشکی.معنای۴ سال رو کی خوب می‌فهمه؟بچه های کار شناسی.معنای ۲ سال رو کی خوب می‌فهمه؟ سرباز ها.معنای ۱ سال رو کی خوب می‌فهمه؟پشت کنکوری ها.معنای ۹ ماه رو کی خوب می‌فهمه؟بانوان باردار.معنای ۱ ماه رو کی خوب می‌فهمه؟ کسایی که ۳۰ روز ماه مبارک رمضان رو روزه گرفتند.معنای ۱ هفته رو کی خوب می‌فهمه؟ سر دبیرهای مجلات هفتگی.معنای ۱ روز رو کی می‌فهمه؟ کارگران روز مزد.معنای ۱ ساعت رو کی می‌فهمه؟ عاشق منتظر.معنای ۱ دقیقه رو کی خوب می‌فهمه؟اونایی که از پرواز جا موندند.معنای ۱ ثانیه رو کی خوب می‌فهمه؟ اونایی که در تصادف جون سالم به در بردند.معنای ۱ دهم ثانیه رو کی می‌فهمه؟ اونایی ک تو المپیک مقام دوم رو به دست اوردند.فقط خواستم بگم قدرت لحظه لحظه های زندگیتون رو بدونید و ازشون استفاده کنید، خیلی زود تموم میشه.شاید فرصتی که الان داری، لحظاتی دیگه فقط برات رویا باشه. اکانت تعلق به چند کاربره لطفا اشتباه نکنید با تچکر فراوان از شما بزرگواران

عزیزم الهی که خدا خودش نجاتت بده و خونه تون رو با سلامتی و دل خوش و زود و آسون بسازین

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

ان شاءلله بهترینا برات رقم بخوره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔