2777
2789

خیلی مهربونه دست و دلباز هست به شدت کاری اهل نماز روزه اهل خیانت اینا نیست خیلی هوا مو داره از همه لحاظ ...

اما 

امان از روزی که عصبی بشه هر کاری حتی کشتن هم اون لحظه از دستش بر میاد...

یا مثلاً اگر کینه یک نفر رو به دل بگیر زمین و زمان بهم بیان تا خودش نخواد آشتی نمیکنه که نمی‌کنه 

یا اگر خیلی عاشقت باشه جوری که جونشم برات بده ولی بهش بدی کنی پای رو چهار چوب هاش بزاری جوری فراموشت می‌کنه که خود نفهمی از کجات خوردی 

قبلا خیلی خیلی بدتر بود (خانوادگی همین طوری هستند😏)چون بچه طلاق هستند گویا فشار زیادی رو شون بوده که باعث شده اینطوری باشند 

اما یکی دوسالی میشه که باعث شدم آرام تر باشه 

اما بازم نمی‌دونم ادامه دادند این رابطه درست هست یا نه؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

چقدر ترسناکن اینجور آدما ..🙁

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر ترسناکن اینجور آدما ..🙁

ولی تو مهربونی ازش بهتری نیست 

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

اگر دست بزن روی زن نداره. اگر محدودت نمیگنه توی بیرون رفتن . خوبه کاریش نداشته باش 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

عقدی؟؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

انگار داری همسر منو توصیف میکنی  

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..
من با یه نفر ک اینجوری بود یه مدت باهم بودیم بعدش کات کردم ترسیدم

الان پشیمون نیستی ؟

اگه دوست پسرته که ولش کن

ولی اگه واقعا نامزدته فعلا ادامه بده، واسه عقد عجله نکن، سعی کن رفتارشو تغییر بدی و خلاصه ببین چطور میشه

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
اگر دست بزن روی زن نداره. اگر محدودت نمیگنه توی بیرون رفتن . خوبه کاریش نداشته باش 

دست بزن روی من نداره ...

محدود هم نمیکنه فقط بهم میگه این کار درست هست اون اشتباه دیگه خودت می‌دونی چیکار کنی 

عقدی؟؟

نه

انگار داری همسر منو توصیف میکنی  

شا چند ساله باهاشون زندگی میکنید ؟

چطوری زندگی تون ؟

میشه یه خورده توضیح بدید راهنمایی ام کنید 

منو شوهرم هر دو بچه طلاقیم اما اون بیشتر اسیب دیده و خیلی عذابم میده همیشه کارایی میکنه بش شک کنم انگار دوست داره اذیت شم شایدم مشکل ازمنه چون بابام شدیدا شکاکه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .