2777
2789

همش گرونه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

سلام عزیزم من مشهدی ام. دوماه پیش رفتم پارک ملت ورودی‌ 15 تومن. 

وسایل بازی واسه بزرگا 50 تومن واسه بچها 35 تومن.

شهر بازی قهرمانان میدان سپاد هست ورویش 15 تومنه ولی از لوازما خبر ندارم. 

شهربازی سرپوشیده سرزمین عجایت که الماس شرق هست ورودی‌ 15 تومن، همه لوازما 35 تومن هست

پدرم دوباره دیدنت آروزی محال من است🥀🍁                              🧚‍♀️رژیم لاغری _فیت شو 🧚‍♀️ قد 160☺️  وزن فعلی70😣وزن هدف65🤩✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی ک میدونم ورودی پارک ملت 60 تومن

دوماه پیش که من رفتم نفری 15 بود

پدرم دوباره دیدنت آروزی محال من است🥀🍁                              🧚‍♀️رژیم لاغری _فیت شو 🧚‍♀️ قد 160☺️  وزن فعلی70😣وزن هدف65🤩✌️
خیلی ممنون عزیزم شانس ما گرون شده😢

خواهش میکنم عزیزم خوش بگذره بهتون   

رفتیم قهرمانان ورودی ۱۰ بود خیلی خوب بود مخصوصا ترن  ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم انشاالله همیشه خوش باشین 💋 

رفتیم قهرمانان ورودی ۱۰ بود خیلی خوب بود مخصوصا ترن  ممنون عزیزم

لوازما چند بود خانومی!؟