2821
2789
عنوان

داداشم مُرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 51 پست
من این ماجرا رو مامان بزرگم مقصر میدونم بخاطر همین به داداشم که مرده بود قول دادم که مامان بزرگم هم ...

وااااا چه رویی داری تو دیگه.. شاید کار اون بد بوده پشت سر نشسته حرف زده اما تقریبا همه همین طوریم بازم ازتون پذیرایی میکرده و تو روتون خوب بوده باهاتون، صدا شمارو هم یواشکی ضبط کنن برای خیلیا حرف خواهی زد پس فقط فقط کار تو این وسط بد بوده، اونم با زن حامله

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

تو بچه بودی مادرت که بزرگتر بود چرا قبول کرد ؟ الانم به خاطر اتفاقی که افتاده دنبال یقه میگرده بگیره ...

الان زن داییم جدیدا به داییم خیانت کرده داییم هم فهمیده کلاً الان اوضاعمون بی ریخته ۲تا زن دایی کلاً جدا باهم دعواشون شده با آجر زدن تو سر هم😂 اون زن داییم که خیانت کرده صبح زنگم زده میگه دست از پا خطا کنی رازت که داداشتو کشتی به بابات میگم تا تیکه تیکه‌ت کنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وااااا چه رویی داری تو دیگه.. شاید کار اون بد بوده پشت سر نشسته حرف زده اما تقریبا همه همین طوریم با ...

اگر مامانم حرفم ‌باور میکرد که این فقط ظاهرش خوبه اینطور نمیشد

اگر مامانم حرفم ‌باور میکرد که این فقط ظاهرش خوبه اینطور نمیشد

بیشتر آدما همینن،ظاهرشون خوبه، همین که برنمیگرده تو روی خودتون باهاتون بدی کنه باز جای شکر داره واالاا

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

الان زن داییم جدیدا به داییم خیانت کرده داییم هم فهمیده کلاً الان اوضاعمون بی ریخته ۲تا زن دایی کلاً ...

بگو‌برو بابا به من چه من کاری نکردم دروغ میگی خودت رو خلاص کنی کلا خودت رو از بینشون بکش کنار از پس هم بر میان تلفنش رو هم بلاک کن 

اعصاب نداریا  خطرناکه این افکار

دفعه اول دست دختر عمو ۲سالم گرفتم گاز رو روی مامان بزرگم که توی اتاق بود باز کردم که اگر مرد بیوفته تقصیر دختر عموم. دفعه دوم آب تزریق کردم توی پیریز برق که چیزیش نشد. آخرین کاری که کردم توی شکلات سم سوسک تزریق کردم دادمش که باز چیزیش نشد☹

دفعه اول دست دختر عمو ۲سالم گرفتم گاز رو روی مامان بزرگم که توی اتاق بود باز کردم که اگر مرد بیوفته ...

یا جد سادات😶

گاهی اوقات باید لبخند ساختگی به تن وانمود کنی که هرگز چیزی اتفاق نیفتاده است.و این تسلیم شدن نیست بزرگ شدن است. 

خیلی کارات اشتباهن سعی کن انجام ندی اینکارارو وگرنه عاقبت خوشی نخواهی داشت..

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم