2777
2789

🔷استاد میرباقری:

✨ امام رضا علیه السلام در حدیثی به ریان بن شبیب فرمودند:

وقتی حضرت زکریا علیه السلام مصیبت سیدالشهدا علیه السلام را دید، به خدا عرضه داشت:

خدایا به من فرزندی بده که از اولیای تو باشد و شبیه شهادت سیدالشهدا [علیه السلام] به شهادت برسد تا من هم در مصیبت نبی اکرم [صلوات الله علیه] شریک شوم، که خدای متعال یحیی [علیه السلام]  را به او عطا نمود.

✨ سپس حضرت می‌فرمایند:

اگر فرزند می‌خواهید، در روز اول محرم روزه بگیرید و دعا کنید، خدا  عطا می‌کند.

✨حضرت به ریان بن شبیب فرمودند که این روز اول محرم است که حضرت زکریا دعا کردند و دعایشان مستجاب شد.

👈 اگر کسی از این جنس خواسته ها دارد و می خواهد نسلش آباد و در خدمت سیدالشهدا باشد و می خواهد امکاناتش در خدمت سیدالشهدا باشد و توفیق خدمت گزاری به ساحت مقدس حضرت و تاسی به حضرت را در برنامه هایش داشته باشد، راهش این است که روز اول محرم روزه بگیرد و دعا کند که ان شاء الله این دعا در روز اول محرم مستجاب می شود.

هر دعایی وقتی دارد و بهار این دعا در روز اول محرم است. اگر کسی شهادت می خواهد یا نسل پاک و آبادی می خواهد که در مسیر سیدالشهدا باشد و امکانات و مالش می خواهد در مسیر سیدالشهدا باشد از بیانات وجود مقدس امام رضا ارواحنا فداه اینطور می فهمم که حضرت می فرمایند:

روز اول محرم را روزه بگیرید و دعا کنید که دعای شمامستجاب می شود.

این یعنی اول محرم فرصت اینطور درخواست ها و اجابت اینطور دعاهاست؛ فرصت اول محرم یک باب خاصی برای شهادت سیدالشهدا باز می شود که از این باب می شود وارد شد و اجابت بشود.

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.