2777
2789
عنوان

بد بیاری

520 بازدید | 14 پست

دوستان من چند ماهه بیش از اندازه بدبیاری مالی داشتیم اصلا عادی نیست همین چند روز پیش شوهرم ماشینشو چپ کرد یعنی هر هفته خسارت بزرگ مالی داریم بنظرتون چیکار کنم حس میکنم جادو شدیم.یه نه ماه پیش خونمونو عوض کردیم رفتیم یه جای بهتر.از اون وقت همش بدبیاری داشتیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جادو نشدی زکات مالت بکش صدقه هم زیاد بده درست میشه اگه نذری داری ادا کن

اوایل خیلی آدم معتقدی بودم ولی از بس تو این مملکت فساد و دروغ دیدیم اعتقادات مو از دست دادم و اعتقاد به این مسائلو ولی میبینم اینطوری هم روز به روز معنوی و مالی فرسوده میشیم.

چه سوره هایی؟

بزار عکس میفرستم اونارو با ۴قل ومعوذتین ایه الکرسی بخون فوت کن

سوره رعد بخون توکوزه تازه پر از آب کن فوت کن. فوت نه ها کن فوت شیطانی ازاون آب هم بخورین هم برا وضو نماز استفاده کنین

چشم زخم انسان حتی به کشتن میده

بزار عکس میفرستم اونارو با ۴قل ومعوذتین ایه الکرسی بخون فوت کن سوره رعد بخون توکوزه تازه پر از آب ک ...

واقعا شوهرم از مرگ نجات پیدا کرده ماشین سه بار دور خودش چرخیده معجزه شده سالم از اون در اومده.

واقعا شوهرم از مرگ نجات پیدا کرده ماشین سه بار دور خودش چرخیده معجزه شده سالم از اون در اومده.

عزیزم چشم زخم داره علائمش حتما هرروز اونا بخون

سوره بقره هم برا جادو هست بخون فوت کن همم باز کن صوتش

من خونت کار میکنم لذا میپزم هرچی باشه همه درهای اتاق باز میکنم صوتش بلند میزارم پخش شه

سنگینی ازخونه میره