2777
2789
عنوان

خانوما بیایین بگین چکار کنیم

142 بازدید | 14 پست

بچه خواهرشوهرم چهارسالشه دیشب دست به هلو نشسته زده سروصورتش تیکه ای حساسیت ریخته بیرون امروزم کل بدنش شده انگار آبجوش ریختی شوهرشم تا فردا نمیاد سه تا بچه داره از ماهم دوره نمیتونه فعلا اینو ببره دکتر راهنمایی میکنین

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنتی هیستامین بهش بدین شاید حساسیت داره یا هم اسفند زیر پاش دود بدید

آره دقیقا حساسیته منم میگم اسفند چجوری دود بده

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
زغال رو بزار تا قرمز بشه بعد اسفند بریز روش بچه رو بگیر رو دودش که همه بدنش دود اسفند بخوره

آها ممنون

اون باید بره دکتر عزیزم 

یا بره دارو خونه پماد بخره 

یعنی چی نمیتونه بره دکتر بچه هاش و برداره با اسنپ بره و بیاد مگه چقد سخته ی دکتر رفتن گناه داره بچه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

پماد هیدرو کورتیزول بمالید بدنش از خارش بندازه التهابشم کم میکنه

واسه درمان حساسیتشم شربت سیتریزن چون ۴ سالشه روزی یه بار بدین بخوره اگر خوب نشد باید آمپولش رو بزنه

اینا رو انجام بده خوب میشه

حساسیت کرده یه مدت هم گرمی فلفل سس نخوره عرق کاسنی و خیار و هندونه خوبه براش

پماد هیدرو کورتیزول بمالید بدنش از خارش بندازه التهابشم کم میکنه واسه درمان حساسیتشم شربت سیتریزن چ ...

ممنون از راهنماییتون ،🌹🌹🌹

لوسیون آنتی هیستامین از داروخانه بگیره

رفته همونو بهش دادن و آمپول زدن براش بهتره خداروشکر