2777
2789
عنوان

به موهاتون چی میزنید؟

283 بازدید | 14 پست

من موهام هم وزه ، هم کلک . پر و حالت دار هم هست . یعنی یه نصف روز از شونه کشیدنم میگذره ، دوباره میپیچه تو هم . فقط شامپو و نرم کننده میزنم . دوست دارم به موهام رسیدگی داشته باشم اما هیچی از مراقبتاش نمیدونم🤕نه میدونم چی بزنم و نه چه مارکی بزنم . میتونین راهنماییم کنین؟ 

خیلی موهامو دوست دارم و خیلی دوست دارم بهشون برسم

من موهام پر و فر درشته

شامپو مخصوص لروکس رو میزنم 

بعد نرم کنندشو 

بعد حموم هم ماسک مو میزم اصلا هم سشوار نمیکنم چون خشک میشن و نابود 

بعد شونشون میکنم 

یکم که خشک و اینا شد دوباره شونه میکنم 

بعد میبافم 

بعدم خیلی کم روغن زیتون و نارگیل میزنم 

بعضی شبا هم ماسک آرد برنج و تخم مرغ میزارم رو موهام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوس داری برو کراتین اولین و بهترین راه پیش کاربلدش البتههههههه!!!!!!

دوم نرم کننده هیچ وقت نزن چون فقط به درد دو دقیقه میخوره و اسیب شدید میزنه به موهات

ماسک مو داخل حمام بگیر بهتره و روغن آرگان ،نارگیل،اینا برای مو عالین بعد حمام استفاده کن..موهات خیس شونه نکن با حوله نمش بگیر بزار به روند طبیعی خشک بشه ....داخل حمام زیاد موهات چنگ نزن فقط با سر انگشت کف سرت ماساژ بده و از بالا به پایین با کف دست بکش رو ساقه مو همین براش کافیه

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
یعنی فقط آرد برنج و تخم مرغ رو قاطی میکنی بعد میذاری رو موهات؟ چقدر میمونه؟

نه 

چندتا مواد دیگه هم داره 

موهام دسته دسته میکنم بعد عین رنگ‌ مو همه جا میزنم 

بعد می‌بندم تا یک ساعت بمونه بعدم میرم حموم 

البته این روی موهای من جوابه 

خواهرم حساسه زد سرش خارش گرفت 

هر کس یجوره