2777
2789
عنوان

صابون ابرو یاژل ابرو؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 49 پست
من قبلا یه صابون ابرو‌ میزدم بعد دو دقیقه به حالت اول برمی گشت ولی صابون ابروم رو عوض کردم الان خیلی ...

عزیزم  اسمشو میگی

بی خود نیست که میگن تا خر هست خر سوار هم هست      (۴۴)
من قبلا یه صابون ابرو‌ میزدم بعد دو دقیقه به حالت اول برمی گشت ولی صابون ابروم رو عوض کردم الان خیلی ...

برای منم همینجوریه فک کنم باید مارکشو عوض کنم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژل هم با همین روش انجام بدیم؟؟ باعث ریزش ابرو نمیشه؟

منظورم همین ژل هست

براشش رو یبار رو به پایین میکشی بعد با طرف بالا لیفت میکنی

من هفته ای دوسه بار میزنم ریزش نداشتم

نمی‌ دانم چه میخواهم بگویم... غمی در استخوانم می‌گدازد       حرفی سخنی؟؟ https://harfeto.timefriend.net/17323882382761

ریمل ابرو میزنی ابروهات حالت میگیره بالا می مونه؟

اره فقط رنگیه نباید بیرون ببری داخل ابرو باید بزنی

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
من ژل ابرو استفاده میکنم خیلی هم راضی هستم ژل ابروم رو هم از آوالیفت گرفتم خیلی خوبه اینم سایتشونه ...

فقط بهم بگو این تاپیکمو چجوری پیدا کردی  

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``