2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلااااام اقاااا نمیدونم بگم من مامانم یا نه 

ولی من قبلا کیست و تنبلی تخمدان داشتم اواخر تیر ماه رفتم سونو گفتن کاملا برطرف شده و گفتن اقدام کنم 

و فردای اون روز من اقداماتمو شروع کردم دو روز مونده به تخمک گذاری 

توی سرکه قبل هر رابطه میشستم و کاملا خودمو سرگرم کردم 

و اصلا فکرشم نمیکردم نمیدونم 

ولی دیشب داشتم حرفای بچها رو میخوندم ک تست بعضیا یه هفته قبل پریودی مثبت شده 

گفتم من ک بی بی چک ب اندازه کافی دارم یکیشو استفاده کنم چی میشه 

تاپیکم هست 

یهو دیدم یه هاله کمرنگ افتاد 

صبحم گفتم شاید مشکوک باشه بزار باز بزنم 

باز همون بود ولی ادرار صبحگاهیم غلیظ نبود هاله اش کمرنگ افتاد 

خلاصه من از اواخر تیر شروع کردم تا دوسه روز پیش 

نمیدونم دقیقا چی میشه 

منتظرم یک هفته دیگ برم آزمایش بدم 

سلااااام اقاااا نمیدونم بگم من مامانم یا نه  ولی من قبلا کیست و تنبلی تخمدان داشتم اواخر تیر م ...

عزیزم ان شاءالله بارداری اگه لقاح زود انجام بشه بی بی هم زود مثبت پیشه من خودم ۱۲ سیکل تخمک ام ازاد شد ودقیقا ۱۲ روز بعدش بی بی مثبت شد البته کم رنگ بود ولی به مرور زمان پررنگ شد 

عزیزم ان شاءالله بارداری اگه لقاح زود انجام بشه بی بی هم زود مثبت پیشه من خودم ۱۲ سیکل تخمک ام ازاد ...

من روز 11 ام اقدام داشتم 

خیلی عجیب بود برام ک بی بی چک یک هفته بعد نشون داده

منم دیروز بی بی چکم مثبت شد 

ماه قبل ۱ تیر پریود شدم

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
ای جااانم مبارو باشه چه مثبت خوشگلی ...بتاتون چند بود

ممنون عزیزم هنوز آزمایش نرفتم فردا میرم

دوشنبه نوبت دارم پیش دکترم

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

من تو آزمایش بتام زده بود 200<

کسی میدونه یعنی چی؟

میدونم مثبته، اون علامت< رو نمیفهمم

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
من خودم ۵ تیر روز اول سیکل ام بود ۷ روز قبل از موعد بی بی چک ام مثبت شد ۴ روز قبل از موعد ازمایش بتا ...

سلام منم 6 تیر پریود آخر بود

1 روز قبل موعد 56 بتا ،  یک روز بعد موعد 148

شما تو یک آزمایشگاه بتا دادین؟  تو دو روز حدود 10 برابر شده یعنی؟؟ تروخدا نترس ها از گفته ام ولی دکترتون نگفت باز تجدید کنید تا روند افزایش بتا مشخص بشه؟

سلام منم 6 تیر پریود آخر بود 1 روز قبل موعد 56 بتا ،  یک روز بعد موعد 148 شما تو یک آزمایش ...

نه من سر بارداری قبلیم هم همینطور بود اول ۱۸ بود ۴ روز بعد ۵۰۰ شد😂حالا شنبه نوبت دکتر دارم