2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من سر بارداری قبلیم هم همینطور بود اول ۱۸ بود ۴ روز بعد ۵۰۰ شد😂حالا شنبه نوبت دکتر دارم

خیره انشاالله من تجربه خوبی ندارم از افزایش زیاد بتا خواستم بگم جوانب احتیاط رو رعایت کنی، بخصوص که کمک باروری استفاده کردی مثل من

چطور شده بود میشه بگی...

انرژی منفی نگیر از حرفم

ولی بتای من اول حدود 9 بود بعد 48 ساعت شد 90 دکتر توجه نکرد... خارج از رحم بود... 

باید یکبار هم تجدید میکردم اگر باز بیشتر از 2، 3 برابر میشد سونو واژینال میشدم تا تشخیص زودتر بشه

البته خدارو شکر لوله ام حفظ شد

اتفاقا من هم هیدرو سالپنکس خفیف هست لوله چپم فردا نوبت دکتر دارم که سونو بشم ...راستش گاهی هم درد دارم ولی نه خیلی زیاد خونریزی واینام ندارم...ممکنه خارج از رحمی بدون علائم باشه...راستی من دوتا فولیکول هم داشتم ...ممکنه دوقلوباشه که بتا اینقدر رشد کرد...

اتفاقا من هم هیدرو سالپنکس خفیف هست لوله چپم فردا نوبت دکتر دارم که سونو بشم ...راستش گاهی هم درد دا ...

ممکنه دو قلو باشه

من اولش علامت فقط گاهی احساس پیچ خوردگی در تخمدانم راستم بود بعد لک قهوه ای دیدم اولی رو توجه نکردم ولی دومین بار که دیدم بدو رفتم بیمارستان سونو واژینال کردن 5 هفته و 5 روز در لوله راست بود

دکتر گفت دو روز هم دیر میکردی قلبش هم میزد باید عمل میشدی

تجربه خوبی نبود برام، برا همین خواستم فقط بگم که توجه کنی بیشتر وگرنه ان شاالله مال شما دوقلو و سالمه🌹🌹🌹

اتفاقا من هم هیدرو سالپنکس خفیف هست لوله چپم فردا نوبت دکتر دارم که سونو بشم ...راستش گاهی هم درد دا ...

باز بتا بده

و روند رشد سه بتا رو با هم مقایسه کن، بتا اوایل بارداری افزایش دو، سه برابری ظاهرا داره...

ممکنه دو قلو باشه من اولش علامت فقط گاهی احساس پیچ خوردگی در تخمدانم راستم بود بعد لک قهوه ای دیدم ...

عزیزم اتفاقا من ام سمت راستم درد میکنه سر بارداری قبلی ایمم همینطور بود ولی هر دو فولیکولم سمت چپ بود ...ممنون که راهنماییم کردی فردا نوبت دارم حتما سونو واژینال میگیرم...اتفاقا شوهرمم بهم گفت خیلی زیاد شده وجای تعجب داره😒

عزیزم اتفاقا من ام سمت راستم درد میکنه سر بارداری قبلی ایمم همینطور بود ولی هر دو فولیکولم سمت چپ بو ...

خیره ان شاالله اصلا به دلت بد راه نده ولی احتیاط هم بکنی بد نیست... فردا میام تاپیک ازت حالت رو جویا میشم🌹

ازمایش رفتی خبرش رو بهمون بده😗

حتما

دعا کنید برام بارداری سالم و موفقی رو پیش رو داشته باشم🙏❤🌹

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖