2777
2789
عنوان

چله زیارت عاشورا مختص خانم ها

32 بازدید | 1 پست

سلام عزیزان 

بنده قصد دارم یه گروه واتس اپ بزنم واز همین الان دارم عضو گیری میکنم که ان شالله یک محرم تا چهلم چهل زیارت عاشورا بخونیم هر روز یک زیارت عاشورا 

اون هم به این صورت که چهل نفر رو عضو میکنم وبه هر کدام از شماره یک تا چهل یک شماره میدم یا به اصطلاح کُد وهروز بهترتیب شماره به نیت حاجت روایی وسلامتی یکی از اعضای گروه به تر تیب شماره زیارت عاشورا خوانده میشه هرکس هم که خواند اعلام میکنه توی گروه به این صورت که اگر شماره 27 هست میگه کد 27خوانده شد 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9049729/ختم-چهل-روزه-دعای-نادعلی?page=1

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛