2777
2789
عنوان

به تو از دور سلام...... 🖤🥺✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14930 بازدید | 1339 پست

🏴اثر مهم عزاداری بر تربیت فرزند 🏴

محرم انسان را مؤدّب می‌کند 

و ادب را به انسان می‌آموزد. 

روضه‌های کربلا خودبه‌خود انسان را با ادب و با حیا بار می‌آورد.

ادب ظرف حیا، تقوا و آورندۀ عبودیت در روح انسان است. 

ادب انسان را کنترل می‌کند 

و انسان مؤدّب بسیاری از گناهان را مرتکب نمی‌شود. 

مظهر ادب در کربلا ابالفضل العباس(ع) است.

رسول خدا(ع) فرمودند: 

حق فرزند بر والدینش این است که او را مؤدب کند و به او ادب بیاموزد.

🔻استادپناهیان

@Sokhanesadid

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

*سلام غریب ترین صاحب عزا*

*سلام مهدی جان🖤*

وقتی روضه ها دم می گیرد

وقتی اشک بر صورت ما جاری میگردد

وقتی شور سینه زنان در ضجه عزاداران گره خورده

دستهایمان را به آسمان می گشاییم و برای ظهورت دعا میکنیم...

*اللهم عجل لولیک الفرج*

https://chat.whatsapp.com/EZE9RmCTCAVA7WEd4w8Y5t

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسین جانم حسین جانم
بزار سایه‌ ات همیشه روسرم باشه
قراره ما شب جمعه حرم باشه
غلط گفتم، که چیزی توی کاسه ام نیست
تو رو دارم، چی کم دارم حواسم نیست 

حسین جانم حسین جانم

سبک بالم توو ایون تو جا دارم 

توو سجاده ام یه تیکه کربلا دارم 

حسین جانم حسین جانم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
به نیت حوائجتون خوندم: یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ ...

منم به نیت شما خوندم حاجت روا بشی عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه دعا کنید که مادرم اینا دست از شکایت بردارند.و بیخیال دادگاه شوند.چونکه مسئله مهمی است.

ان شالله همه چیز ختم به خیر بشه عزیزم

به نیت حاجت رواییتون

الَسَّلامُ عَلَی الحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الحُسَیْنِ

وَ عَلی اَولادِ الحُسَیْنِ وَ عَلی اَصحابِ الحُسَیْنِ

اَلسَّلاُم عَلیکَ یا اَبا صالِح المَهدی (عج)💚

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
از طرف شما هدیه به صاحب الزمان عج 🖤🥀 الَسَّلامُ عَلَی الحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الح ...

مرسی فداتشم 🥺🙏

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

ابا صالح التماس دعا

هر کجا رفتی یاد ما هم باش

نجف رفتی ، کاظمین رفتی ، سامرا رفتی یاد ما هم باش

تو را جان مادرت زهرا

ابا صالح التماس دعا

♥♥♥♥♥

شب جمعه ای گل زهرا کربلا رفتی یاد ماهم باش

کنار قبر ابالفضل با وفا رفتی یاد ماهم باش

تو را جان مادر زهرا

ابا صالح التماس دعا😭😭😭

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
ابا صالح التماس دعا هر کجا رفتی یاد ما هم باش نجف رفتی ، کاظمین رفتی ، سامرا رفتی یاد ما هم باش ...

چه قدر زیبا بود

همین الان داشتم با امام زمان درددل میکردم میگفتم برام دعا کنید آنلاین شدم این پست رو دیدم به دلم نشست

ای کاش امام زمان دعامون کنه

ای کاش در حقمون پدری کنه و برای دخترهاش دعا کنه دعای پدر در حق فرزند مستحاب میشه حالا اگه این پدر امام زمان باشه که دیگه نور علی نور میشه

یا ابا صالح المهدی التماس دعا😭😭😭😭😭😭😭😭

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚