2777
2789
عنوان

به تو از دور سلام...... 🖤🥺✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14935 بازدید | 1339 پست

🖤

ای اهل آسمان و زمین غم شروع شد

ماه عزای عالم و آدم شروع شد

حور و ملک، پری و بشر زار می‌زنند

هنگامه‌ی مصیبت اعظم شروع شد😭

باز این چه نوحه‌ای‌ست که بر سینه می‌زنم

باز این چه مرثیه‌ست که اشکم شروع شد

روضه،‌خروش،‌زمزمه،‌واحد،‌زمینه،‌شور

جانم‌حسین،‌سینه زنی،‌دم شروع شد😭

نوحوا‌علی‌الحسین، امام زمان گریست

اشک و عزای ِ‌فاطمه نم‌نم شروع شد😭

از عرش بوی پیرهن خونی #حسین❤️

آورده‌ جبرییل، محرم شروع شد 😭

انا مجنون الحسین ❤️

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🌷

اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُوَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ؛يا مَوْلاناياصاحِبَ الزَّمانِ ؛الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْن

وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْن

وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْن

وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگذار بگویمت دلم غم دارد

یک عالمه اشک و آه و ماتم دارد

عجّل بظهور، عصر آدینه ها

ای یوسف فاطمه تو را کم دارد . . .

🌹تعجیل درفرج صلوات🌹

‌‌

چرا هیچ کاری برامون نمیکنن چرا فقط ادعا دارن 

اینقد التماسشون کردم گواهینامه بابام پیدا شه اخلاق بابام با داداشم خوب بشه بابام سگ اخلاق نباشه هیچ کاری نکردم این اماماهم براپولدارس نه براما😢امسال نمیخوام نه عزاداری برم نه هیچی دلم از همشون شکسته دیگ تاقیامت باهاشون قهرم 

🏴آیت الله العظمی جوادی آملی:

« برای مظلوميّت سالار شهيدان، كسی آه بكشد عبادت است، «نَفَسُ الْمَهْمُومِ لِظُلْمِنَا تَسْبِيحٌ وَ هَمُّهُ لَنَا عِبَادَة»[۱]

[۱] الامالی(للمفيد)، ص۳۳۸

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

🔻یک یا حسین، برای انسان ثبت می‌شود؛

برای خودش ثبت می‌شود، 

برای نسلش ثبت می‌شود. 

گاهی معادله و محاسبۀ ما نسبت به خودمان ابتدایی و غلط است و توجّهی به احسان و فضل الهی نداریم و اِلّا این‌ها همه‌اش صدق است. 

گاهی طول مسیر را نمی‌شناسیم، گاهی تضلع وجودی و حرکتی‌مان به سمت آسمان را خبر نداریم

و اِلّا یک حرکت، 

یک یا حسین، 

یک لباس سیاه،

یک جلسه، 

یک توجه، 

یک حرکت کوچک، 

مخفی از دید و توجّه و عنایت آقا سیّد الشهداء نیست.

‌ ‌

حاج شیخ جعفر ناصری دولت آبادی

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

چرا هیچ کاری برامون نمیکنن چرا فقط ادعا دارن  اینقد التماسشون کردم گواهینامه بابام پیدا شه اخل ...

دوست عزیزم

بزرگترین درد و مصیبت رو حضرت زینب دید

سر برادرها و برادرزاده ها و پسرهاش رو روی نیزه دید

اینجوری نگو

درک میکنم غم و غصه هات رو

خدا به دلت آرامش بده عزیزم❤️❤️

به نیت آرامش و تسکین دل امام زمان و تمام شیعیان علی؛

الَسَّلامُ عَلَی الحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الحُسَیْنِ وَ عَلی اَولادِ الحُسَیْنِ وَ عَلی ا ...

از طرف شما هدیه به صاحب الزمان 

الَسَّلامُ عَلَی الحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الحُسَیْنِ

وَ عَلی اَولادِ الحُسَیْنِ وَ عَلی اَصحابِ الحُسَیْنِ

اَلسَّلاُم عَلیکَ یا اَبا صالِح المَهدی (عج)💚

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍