2777
2789
عنوان

به تو از دور سلام...... 🖤🥺✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14935 بازدید | 1339 پست

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم از همه ی دوستان گلم  آروزی من موفقیت تک تکتون هست  به نیت همتون صلوات فرستادم

ممنون عزیزم

به نیت حوائجتون

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
خواهش میکنم دعام کنید حضرت عباس حاجتمو بده و آزمونم رو قبول شم خیلی درمانده ام😭

به نیت حوائجتون

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
یاام البنین (س)  ادرکنی خانم جانم😭😭😭💔

به نیت حوائجتون

ینی میشه امام حسین منو ب عشقم برسونه؟استخدامم رو جور کنه؟

چرا نشه

گوشه چشمی ز حسین بن علی ما را بس

به نیت حوائجتون

ینی میشه امام حسین منو ب عشقم برسونه؟استخدامم رو جور کنه؟

عزیزم همه کارها به امر خدا انجام میشه ...💫لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💫

امامان عزیز ما به امر خدا شفاعت میکنن البته توسل کردن به ائمه هم در برآورده شدن حاجات موثر هست

انشاالله که شما هم حاجت روا بشین 🤲🤲🤲🌹

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

سلام‌

با اجازه استارتر هر کس مایل بود اسم و نیتش رو در تاپیک بزاره تا براش🌱 چهار قل🌱 بخونم.

لطفاً لایک نکنید و فقط کامنت بزارید.

♨️♨️ التماس دعا برای قبولی فرهنگیانم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9064475/اسم-و-نیتتون-رو-بگید-تا-براتون-چهار-قل-بخونم?postId=246294373

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
سلام‌ با اجازه استارتر هر کس مایل بود اسم و نیتش رو در تاپیک بزاره تا براش🌱 چهار قل🌱 بخونم. لطفا ...

به نیت حوائجتون

یااباعبدالله... آقا به حق شش ماهه ات دست خالی هیچکدوممون رو رد نکن... این محرم حاجت دل همه مارو بد ...

از طرف شما هدیه به صاحب الزمان 

الَسَّلامُ عَلَی الحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الحُسَیْنِ

وَ عَلی اَولادِ الحُسَیْنِ وَ عَلی اَصحابِ الحُسَیْنِ

اَلسَّلاُم عَلیکَ یا اَبا صالِح المَهدی (عج)💚

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

به نیت حوائجتون یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَ ...

مرسی از لطفتون‌🌻🌻

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
دوست داشین برامنم دعا کنید چندساله دست خالی برم می گردونن😭😭دعا کنیدمحرم امسال خدا به حرمت شهدای کر ...

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

جانم فدای حسین.. السلام علیک یااباعبدالله...