2777
2789
عنوان

به تو از دور سلام...... 🖤🥺✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14934 بازدید | 1339 پست
@هلیکوپتر   @_فنجولی   @taranasiri   @mamanyasnajoooooon   @مائد ...

عزیزم من زیارت عاشورا برداشتم از قبل

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدالله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بحق یس و آل یس، خدا یه بخت فوق العاده رو امسال نصیبت کنه که کنارش خوشبخت و عاقبت بخیر بشی به نیت حو ...

ممنون از دعای قشنگتون

ان‌شاءالله سلامت و عاقبت بخیر باشید.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدالله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزان 

ازتون خواهش میکنم برای من و خانواده ام دعا کنید ازتون عاجزانه میخوام که حتما برای ما دعا کنید که مشکل زندگی ما حل بشه... انشاءالله که همگی حاجت روا و عاقبت بخیر باشید .

التماس. دعاازهمگی

یازدهم تجربی🌼

الَسَّلامُ عَلَی الحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الحُسَیْنِ

وَ عَلی اَولادِ الحُسَیْنِ وَ عَلی اَصحابِ الحُسَیْنِ

اَلسَّلاُم عَلیکَ یا اَبا صالِح المَهدی (عج)💚

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

سلام برحسین🖤    

به نیت حاجت روایی شما

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
سلام عزیزان  ازتون خواهش میکنم برای من و خانواده ام دعا کنید ازتون عاجزانه میخوام که حتما برای ...

ان شالله بحق یس و آل یس، تمام گره های زندگیتون به سر انگشت علمدار کربلا باز بشه عزیزم

به نیت حاجت روایی شما

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
ان شالله بحق یس و آل یس، تمام گره های زندگیتون به سر انگشت علمدار کربلا باز بشه عزیزم به نیت حاجت ر ...

عزیزم یک دنیا از لطف و محبت شما ممنونم انشاالله که حاجت روا بشید و بهترین ها نصیب قلب مهربونتون بشه♡♡

یازدهم تجربی🌼

یا امام حسین شفاای بچمو ازت میخوامممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الهی بحق یس و آل یس، شفای دلبندتون رو از دستای علمدار کربلا بگیرید ان شالله🤲💚

به نیت حاجت روایی شما

الَسَّلامُ عَلَی الحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الحُسَیْنِ

وَ عَلی اَولادِ الحُسَیْنِ وَ عَلی اَصحابِ الحُسَیْنِ

اَلسَّلاُم عَلیکَ یا اَبا صالِح المَهدی (عج)💚