2777
2789
عنوان

به تو از دور سلام...... 🖤🥺✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14937 بازدید | 1339 پست

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا به حق رقیه سه ساله دختر امام حسین علیه السلام فرج آقامون امام زمان رو هر چه زودتر قرار بده 

الَسَّلامُ عَلَی الحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الحُسَیْنِ

وَ عَلی اَولادِ الحُسَیْنِ وَ عَلی اَصحابِ الحُسَیْنِ

اَلسَّلاُم عَلیکَ یا اَبا صالِح المَهدی (عج)💚

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

☀️ بسوی ظهور🌺

🍁🌾🌻🍂

🌾🌻🍂

🌻🍂

🍂

#دلنوشته

💟 مردم را متوجه امام زمان علیه السلام ڪنید.

👈ما براے همین دنیا آمدیم ،

❌برای خوردن و خوابیدن و ...نیامدیم.

✔️ دلتان را متوجه امام زمان علیه السلام نگه دارید ،با حرف زدن با ایشان ،با خواندن قرآن ...

✔️ از نشانه هایے ڪه شما را یاد امام زمان علیه السلام مے اندازد استفاده ڪنید ،یڪے روز جمعه ،خصوصاً عصر جمعه است .

✔️ تابلوے امام زمان را بزرگ در خانه هایتان بزنید و روبرویش بنشینید بگویید :  ایشان صاحبِ منِ ، ایشان اربابِ منِ ،ایشان مولایِ منِ ،ولے نعمتِ منِ

💯واینقدر توجه ڪنید و ذهنتان را متمرڪز ڪنید ،بگذارید اُنس به وجود بیاید .

✔️ مے خواهید ڪارے به شما یاد بدهم ڪه همیشه با امام زمان علیه السلام باشید ؟

خودتان را بسازید و اصلاح کنید تا خدا به شما بگوید " یا ایتها النفس المطمئنه " .

✔️ در مقابل امام زمان علیه السلام یڪ لحظه غفلت گناه بزرگے است .

✔️ آقایے یعنے بوے امام زمان دادن .

✔️ بیشترین فعالیت شیطان این است ڪه مردم را از یاد امام زمان علیه السلام غافل ڪند .

✔️ دلے سیاه تر از آن دلے ڪه یاد امام زمان ارواحنافداه نباشد ،نیست .

✔️ امام زمان علیه السلام وجود دارند و همه چیز دستِ ایشان است .امام زمانے داریم ڪه حضرت عیسے براے خواندنِ دو رڪعت نماز پشتِ سر ایشان دارند انتظار مے ڪشند .

✔️ خدا در مورد امام زمان علیه السلام هر نوع اعجازے را به پا مے ڪند .قضیه غیبت است ،هنوز ظهور نشده ،ظهور ڪه بشه حتے طلا هم باشے دیگر نمے خرند

❗️برای آمدنش کاری کنید❗️

🍃💐همانا برترین کارها،کار برای امام زمان است💐🍃

🌹 اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

🍂https://chat.whatsapp.com/LluJe1n95YG83gBM0ZzA7K

🌻🍂

🌾🌻🍂

🍁🌾🌻🍂

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

🖤لبیــــک یا حسیــــن🖤

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

الهم  عجل  لولیک  الفرج

حضرت صاحب الامر مهدی موعود (عج) دو نوع غیبت خواهد داشت؛ یکی از آنها طولانی خواهد بود، به طوری که بعضی می گویند او از دنیا رفته است و بعضی دیگر می گویند کشته شده و عده ای نیز می گویند او قیام کرده و رفته است. امّا هیچ کس از دوست و دشمن به جای او اطلاع نخواهد یافت، مگر کارگزاران ویژه اش که مأمور اجرای فرامین آن بزرگوار هستند.

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
خدایا به حق رقیه سه ساله دختر امام حسین علیه السلام فرج آقامون امام زمان رو هر چه زودتر قرار بده&nbs ...

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

🔴 *کلام امام هادی درباره امام زمان اراوحنا فداه* *تا حق را ثابت و باطل را نابود گرداند، هر چ ...

سلام بر امام مظلوم امام هادی علیه السلام 🖤🖤🖤

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌺🌺 

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

.:

*هیچ_کس_به_من_نگفت 😔

*🌿هیچ کس به من نگفت:*

*که طولانی شدن غیبت شما، به خاطر نداشتن یار است*

*و من چقدر دیر دانستم که من هم می‌توانم یار شما باشم. 😢*

*اصلا در فکر من نمی‌گنجید که یاران تو از همین کره خاکی و تعدادی از آنها از همین خاک پاک ایرانند*

*اگر به من گفته بودند که یاران شما، منتظر شما هستند،*

*گناه در زندگیشان راه ندارد و اخلاقشان ستودنی است،*

*هرگز گناه نمی‌کردم و با مادرم بسیار خوش اخلاق بودم،*

*اما دیر فهمیدم و ندانسته سمت گناه رفتم و در جوانی و غرور بلوغ، دچار بداخلاقی هایی شدم.😔*

*اما می‌دانم حالا هم دیر نشده اگر شروع کنم قبولم می‌کنی😊 و مهر خادمی بر پیشانیم می‌زنی ☺که خادم تو، ارباب عالم است.*

*من حتی تعداد یاران شما را که بیشتر از 313 نفر هستند را نمی‌دانستم،*

*اما وقتی شنیدم که به این تعداد محدود نمی‌شوند و دسته‌های بعدی هم در راه یاری شما، قیام می‌کنند خوشحال شدم و امیدوار.🌷*

*❤️سال‌ها منتظر سیصدو اندی مرد است*  

*آن قدر مرد نبودیم که یارش باشیم💔*

*📗برگرفته از،کتاب هیچکس بمن نگفت*

✾͜͡♥️•✾͜͡♥️•✾͜͡♥️•✾͜͡♥️•✾͜͡♥️

https://chat.whatsapp.com/LluJe1n95YG83g

✾͜͡♥️•✾͜͡♥️•✾͜͡♥️•✾͜͡♥️•✾͜͡♥️

دعاي فرج:

بسم الله الرحمن الرحیم♥

إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَا
ءُ 
✨خدايا! گرفتارى بزرگ شد، و پوشيده بر ملا گشت، و پرده كنار رفت، و اميد بريده گشت،

وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى

✨و زمين تنگ‏ شد، و خيرات آسمان دريغ شد، و پشتيبان تويى، و شكايت تنها به جانب تو است،

وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ 

✨در سختى و آسانى‏ تنها بر تو اعتماد است، خدايا! بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست

أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ

✨آن صاحبان فرمانى كه اطاعتشان را بر ما فرض نمودى، و به اين سبب مقامشان را به ما شناساندى،

فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ

✨پس به حق ايشان به ما گشايش ده، گشايشى زود و نزديك‏ همچون چشم بر هم نهادن يا زودتر، اى محمّد و اى على!

يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ

✨اى على و اى محمّد! مرا كفايت كنيد كه تنها شما كفايت‏كنندگان من هستد

وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ

✨ و يارى‏ام دهيد كه تنها شما يارى‏كنندگان من هستيد، اى مولاى ما! اى صاحب زمان! فريادرس، فريادرس، فريادرس،

أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ 

✨مرا درياب، مرا درياب، مرا درياب، اكنون، اكنون، اكنون، با شتاب، با شتاب، با شتاب،

يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ

✨اى مهربان‏ترين مهربانان، به حق محمّد و خاندان پاك او.
💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

یا ابا صالح مهدی ادرکنی 🌸

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️