2777
2789
عنوان

به تو از دور سلام...... 🖤🥺✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14936 بازدید | 1339 پست
خواهرا تروخدا برا حاجتم دعا کنید الهی به حق امام حسین همگی از دست ارباب حاجت بگیریم💔

به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله 

الَسَّلامُ عَلَی الحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الحُسَیْنِ

وَ عَلی اَولادِ الحُسَیْنِ وَ عَلی اَصحابِ الحُسَیْنِ

اَلسَّلاُم عَلیکَ یا اَبا صالِح المَهدی (عج)💚

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهم  صل علی محمد و  آل  محمد و  عجل  فرجهم ⁦❤️⁩✨

السلام   علیک  یا ابا  عبدالله  

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

السلام   علیک   یا  حسین ع

آن‌ها که تن به هر ذلتى مى دهند تا زنده بمانند،
مرده هاى خاموش و پلید تاریخند
و ببینید آیا کسانى که سخاوتمندانه با حسین به قتلگاه خویش آمده‌اند و مرگ خویش را انتخاب کرده‌اند
در حالى که صد‌ها گریزگاه آبرومندانه براى ماندنشان بود
و صد‌ها توجیه شرعى و دینى براى زنده ماندن‌شان بود
تأویل نکرده‌اند و مرده‌اند؛ این‌ها زنده هستند!
آیا آن‌ها که براى ماندنشان تن به ذلت و پستى، رها کردن حسین و تحمل کردن یزید دادند،
کدام هنوز زنده‌اند؟

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
صلی الله علیک یا ابا عبدالله السلام علیک یا صاحب زمان

الهم   صل  علی محمد  و آل محمد  و عجل  فرجهم  

الهم   صل علی محمد و  آل محمد و  عجل  فرجهم 

الهم  صل علی محمد و آل  محمد  و  عجل  فرجهم 

الهم  صل  علی محمد  و  آل  محمد  و  عجل  فرجهم 

الهم صل  علی محمد و آل  محمد  و  عجل  فرجهم 

از طرف  شما   تقدیم   به  حضرت  مهدی  عج ⁦❤️⁩

از طرف شما هدیه به صاحب الزمان  الَسَّلامُ عَلَی الحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ...

لطف کردی عزیزم برات صلوات می‌فرستم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

*- اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

سلام بر تو اى ابا عبداللّه و بر روانهائى که فرود آمدند به آستانت ، بر تو از جانب من سلام خدا باد همیشه تا من زنده ام و برپا است شب و روز و قرار ندهد این زیارت را خداوند آخرین بار زیارت من از شما

*- اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

سلام بر حسین و بر على بن الحسین و بر فرزندان حسین و بر اصحاب و یاران حسین

0