2777
2789
عنوان

به تو از دور سلام...... 🖤🥺✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14937 بازدید | 1339 پست
التماس دعا دارم خواهرای گلم دعام کنید باردارم ۴ ماهمه  سلامت نی نی مو بغل بگیرم نیاز به سرکاژ ن ...

الهی عزیزم دلم به حق علی اصغر امام حسین علیه السلام حاجت روا بشی 

به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله 

الَسَّلامُ عَلَی الحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الحُسَیْنِ

وَ عَلی اَولادِ الحُسَیْنِ وَ عَلی اَصحابِ الحُسَیْنِ

اَلسَّلاُم عَلیکَ یا اَبا صالِح المَهدی (عج)💚

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

برای حاجت شما دوست عزیز صلوات میفرستم   اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌺🌺  ...

خیلی خیلی ممنون مهربون بهترین ها نصیب قلب مهربونت

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشورا يعني قطرات اشكي كه حسين براي فرداي اهل بيت خويش ريخت، عاشورا يعني جمع كردن خارهاي بيابان در شب تاريك،

يعني سيراب كردن كودك شيرخواره با سرانگشتان پيكاني تي،

عاشورا يعني ضجه هاي كودكاني غريب درصحرايي سوزان،

يعني فرو رفتن خارهاي بيابان در پاهاي كودكانه اي كه به دنبال عشق نداي لبيك سرداده بودند،

يعني اوج مردانگي و ايستادگي،

يعني تجسم تمام غيرت هايی كه در چشمهاي نجيب عباس سو سو ميزد،

عاشورا يعني دلدادگي به سرچشمه پاكيها،

عاشورا يعني صداي گريه هايي كه از سر تشنگي در گلو خفه ميشد،

يعني پر كردن مشك آب در عين عطش،

يعني پرپر شدن و دم بر نياوردن،

يعني به آسمان پرتاب كردن خون گلوي شش ماهه اي كه از تشنگي به چشمان پدر خيره شده بود،

يعني دفن كردن تمام احساس خويش در پشت خيمه ها،

عاشورا يعني وادع آخرين خواهري خسته با برادري از جنس نور،

يعني عين صداقتي كه در آسمانها نظير نداشت

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
❣ سلام امام زمانم❣ 🍃بایــــد کمی خلوت کنم با حــال زارم 🍃مــن از هــرآنچــه غــیر تــو، دل ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🖤🖤

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

التماس دعا دارم خواهرای گلم دعام کنید باردارم ۴ ماهمه  سلامت نی نی مو بغل بگیرم نیاز به سرکاژ ن ...

از طرف شما دوست عزیز هدیه به صاحب الزمان 🖤

برا حاجت روایی دلتون 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ان شاالله که خودتون و نی نی گلتون در پناه امام زمان باشید

وبه سلامتی زایمان کنید

به نیت شما و تکرار هر روزه خودتون

*السلام علیک یا قائم آل محمد🌱* پیامبر خدا محمد مصطفی ( که درود خدا بر او باد) در روایتی فرمود:

روزگاری خواهد آمد که دین خدا تکه تکه خواهد شد. سنت من در نزد آنان بدعت و بدعت در نزد آنان سنت باشد ، شخصیت های بزرگ در نزد آنها حیله گر خوانده می شوند و اشخاص حیله گر در نزد مردم، با شخصیت و وزین خوانده شوند .

مومن در نزد آنان حقیر و بی مقدار می شود و فاسق به پیش آنها محترم و ارجمند باشد ، کودکانشان پلید و گستاخ و بی ادب و زنانشان بی باک و بی شرم و بی حیا شوند، پناه بردن به آنها خواری و اعتماد به آنان ذلت و درخواست چیزی از آنها نمودن، جامه درویشی به تن کردن و مایه بیچارگی و ننگ است .

در آن هنگام خداوند ، آنان را از باران به هنگام، محروم سازد و در وقت نامناسب بر آنها ببارد .

اللهم عجل لولیک الفرج ✨

https://chat.whatsapp.com/LluJe1n95YG83gBM0ZzA7K

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ممنون مهربون بهترین ها نصیبت

🙏🏻🙏🏻🙏🏻ممنون عزیزم همچنین شما 

اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

🔴 ظهور ناگهانی رخ میدهد

🔵 امام رضا علیه السلام فرمودند:

🌕 مَثَلُه مَثَلُ الساعَةِ التی لا یُجَلّیها لِوَقْتِها إلّا هو... لا یأتیکُم إلّا بَغْتَةً

🔸ظهور همچون قیامت است که آن را در زمان خاصّ خودش فقط خداوند ظاهر می سازد... جز این نیست که به طور ناگهانی برایتان رخ می دهد.

📚 کمال الدین باب ۳۵ ، ح ۶

✅ آيت الله وحيد خراسانى توصیه کردند:

تا روز « #عاشورا » كه نزديك است، روزى صدمرتبه #سوره_توحيد را بخوانيد و به حضرت 

💕 #سيدالشهدا 💕علیه السلام هديه كنيد،

ِ اِن شاءالله فيوضاتى نصيبتان ميشود،

💎شرطش هم اين است مردم را دعوت به اين عمل كنيد.

👈همچنین اشاره کردند چقدر خوب است که این عمل نورانی 

📖 تلاوت صدمرتبه سوره توحید و هدیه نمودن به روح مطهر و نورانی حضرت سیدالشهداء علیه السلام 

به نیابت از حضرت❣حجت ابن الحسن المنتظر المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف❣انجام شود .

اِن شاءالله.

اللهـــم‌عجــل‌لـــولیک‌الفـــرج

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

🔷آجرک الله یعنی چه؟ این روزها زیاد تو روضه ها میشنویم آجرک الله یا صاحب الزمان.... خ ...

آجرک الله یا صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚