2777
2789
عنوان

به تو از دور سلام...... 🖤🥺✋

14927 بازدید | 1339 پست

ای کاش

این محرم پایان عزاداری های غریبانه‌مان باشد...

ای کاش نوای 

"ان جدی الحسین قتلوه عطشانا"

به زودی در گوش جهان بپیچد

روزی در محضر امام حسین علیه السلام از وجود مقدس حضرت ولی عصر علیه السلام سخن به میان آمد و از آن حضرت سوال شد که آیا حضرت مهدی علیه السلام هم اکنون متولد شده است یا نه؟

حضرت ابا عبدالله علیه السلام فرمودند:

«لا وَلَوْ ادْرَکتُهُ لَخَدَمْتُهُ ایامَ حَیاتی»؛

«نه، اگر من به حضورش می رسیدم تمام عمرم را به او خدمت می کردم».

📚ملحقات احقاق الحق، ج ۲۹، ص ۵۸۹

______

تلنگر

امام حسین علیه السلام

آرزوش این بوده که دوران صاحب الزمان عج باشه

و هر کاری که میتونه انجام بده و خدمت کنه

ما که در دوران صاحب الزمان هستیم

میتونیم چه خدمتی بکنیم؟؟

الَسَّلامُ عَلَی الحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الحُسَیْنِ

وَ عَلی اَولادِ الحُسَیْنِ وَ عَلی اَصحابِ الحُسَیْنِ

اَلسَّلاُم عَلیکَ یا اَبا صالِح المَهدی (عج)💚

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

ماه غم، ماه عزا، ماه محن

بر تو بادا تسلیت یاابن‌الحسن (عج)

در عزای جد مظلومت حسین

اشکهایت گشته جاری از دو عین

حلول ماه محرم تسلیت باد 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

امام حسین علیه السلام  فرمودند‌:

وقتی که امام زمان علیه السلام ظهور کند عدّه ای او را نمی شناسند، زیرا آن بزرگوار به صورت جوانی شاداب و توانا ظهور می کند و جوانی آن حضرت بعد از قرن ها نوعی آزمایش مردم می باشد؛ چرا که آنان به انتظار شخصی که سال های زیادی عمر کرده می باشند.

معجم احاديث المهدى عليه السلام، ج 3، ص 354.

🌺🍃🍀🌺🍃🍀🌺🍃🍀🌺🍃🍀🌺🍃🍀🌺🍃🍀

اَللّهُمَّ عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🍀🍃🍀🍃🌺🍀🍃🍀🍃🌺 

از  امام محمد باقر علیه‌السلام سوال شد  

در سوگ سیدالشهدا چه  گونه به همدیگر تسلیت بگوییم؟  

حضرت فرمود: 

بگویید خداوند اجر ما را به سبب مصیبتى که از حسین به ما رسیده بزرگ گرداند و ما و شما را از کسانى قرار دهد که در کنار ولىّ دم او، امام مهدى از خاندان محمّد علیهم‏ السلام، به خونخواهى او بر مى ‏خیزند. 

«مصباح المتهجد،صفحه772» 

🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃 

🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺 

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

🍃🍀🌺🍀🍃🍀🌺🍀🍃

وقتی از امام حسین علیه السلام در مورد حضرت صاحب الزمان علیه السلام پرسیدند،

آن حضرت فرمود:

او هفتمین پسر از نسل پسرم محمد بن علی است

او حجت خداوند و فرزند حسن بن علی بن محمد بن علی بن موسی بن جعفر بن محمد بن علی پسرم می باشد.

او همان پیشوایی است که زمان طولانی غائب خواهد بود آنگاه ظاهر شده و زمین را بعد از گسترش ظلم و جور با عدالت پر خواهد کرد.

اثبات الهداة، ج 3، ص 569

🍀🍃🍀🌺🌺اَللّهُمَّ عجل لولیک الفرج 🌺🌺🍃🍀🍃

اللهم عجل لولیک الفرج به غربت حضرت زینب سلام الله علیها 🤲🤲🤲🤲🤲🥺

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

🍃🍀🌺🍃🍀🌺🍃🍀🌺🍃🍀🌺

امام حسین علیه السلام :

حضرت صاحب الامر مهدی موعود (عج) دو نوع غیبت خواهد داشت؛ یکی از آنها طولانی خواهد بود، به طوری که بعضی می گویند او از دنیا رفته است و بعضی دیگر می گویند کشته شده و عده ای نیز می گویند او قیام کرده و رفته است. امّا هیچ کس از دوست و دشمن به جای او اطلاع نخواهد یافت، مگر کارگزاران ویژه اش که مأمور اجرای فرامین آن بزرگوار هستند.

معجم احاديث المهدى عليه السلام، ج 3، ص 366.

🍀🍃🍀🍃🍀🍃🍀🍃🍀🍃

🍃🍀🍃🍀🍃🍀🍃🍀🍃🍀

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

آره عزیزم

ممنون💓

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
ببخشین بچه ها فردا اول محرم هست دیگه؟

بله عزیزم فردا اولین روز ماه محرم هست

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚