2777
2789
عنوان

شپش

129 بازدید | 17 پست

رفتیم مسافرت اومدیم چندروز بعدش سرم خارید

احتمال دادم شپش باشه

دوسه روز پشت سرهم رفتم حموم با شامپو شونه کردم

بعد چندروز هیج خارشی نداشت سرم

تا یک هفته امن و امان

بعد دیدم دخترم سرشو میخارونه

نگاه کردم دیدم‌رشک داره

اونم دوروز بردم حموم شونه کردم تموم شد

الان بعد دوهفته یهو سر جفتمونم پرشده برای دخترم خیلی خیلی زیاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما شامپو ضد شپش از داروخونه بگیر بزن بهترین راه حل همونه

همه رو بالشتی و روتختی و شونه و..... با آب جوش و مایع بشور

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

چاره کار سرکه سفیده 

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

عزیزم راه درست رو نرفتی، باید شامپوی ضد شپش بگیری، طبق دستورش استفاده کنی، دوم شونه ضد رشک بگیری هر روز سرتونو شونه کنید، البته روی یک پارچه و بعدشم جارو برقی بکشید، ملحفه و لباسارو هم با اب داغ بشور، چه دست چه ماشین، این کارو حداقل برای سه هفته باید انجام بدی، یه داروی جدیدتر هم هست پماد و قطره اونام میگن خوبه