2777
2789
عنوان

از چه ژل شستشویی استفاده میکنید

132 بازدید | 9 پست

از چه ژل شستشویی واسه واژل استفاده کنیم 

که هم عفونت خوب بشه

هم جلوگیری از عفونت واژل کنه 

در کل خوب باشه دیگه

شما چی رو به من پیشنهاد میکنید

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍

فیروز چندسال خیلی خوبه

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خاک شیر همیشه مصرف دارم،خدارو شکر مشکل قارچ و باکتری و عفونت هرگز ندارم.و از هیچ ژل و شوینده ای استفاده نمیکنم

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

دکتر من که می گه هر چی عفونته از این ژل ها میاد. نظرش آب خالی بود و حتما استفاده از دستمال توالت یعنی مرطوب نباشه ناحیه واژینال. انصافا گوش دادم عفونت نگرفتم‌ دیگه. ولی خوب ژل ها واقعا خوشبو ان گاهی تو حجوم میزنم فقط مال من سینره است

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

من یه مدت خیلی سر عفونت اینا اذیت میشدم  میتونید یه پارچه ی نخی بذارید جدا وقتی دستشویی میرید ...

چقدر خوب 

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍