2777
2789

سلام من چهارم تیر پریود شدم بعد انتقال منفی الان پریود دومم هست سیکلام بین ۲۸تا ۳۲ روز هست امروز ۳۴سیکلم بود اما خبری از پریود نیست ولی بشدت دل درد و‌کمردرد پری دارم تست هم زدم منفیه ممکنه تا شنبه پریود بشم اما اگر نشم ممکنه بخاطر عوارض تزریق امپول واریوپیتل باشه که قبل انتقال میزنن؟

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم ، کلا تا چندماه بهم میریزه ،یادمه دقیقا منم چنین تاپیکی زده بودم با همین عنوان ،ان شاالله ...

شما چند تا از این امپولا رو زدی ؟ بعد از چند وقت پریود شدین ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
یه دونه آمپول قبل پریودی آحرت زدی ؟

یه دونه واریوپیتل زدم روز ۲۱ سیکل که روز ۲۸ پریود شدم رفتم برای انتقال

آره عزیزم عوارض داروهاته

منم یه انتقال منفی داشتم، دومی مثبت شد، قسمت خودت بشه ان شاالله. الانم برا دومی اقدام کردم، تخمک کشی کردم، هایپر شدم دارم میترکم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اره عزیزم ، کلا تا چندماه بهم میریزه ،یادمه دقیقا منم چنین تاپیکی زده بودم با همین عنوان ،ان شاالله ...

جدی؟ای بابا اخه چراااا

آره عزیزم عوارض داروهاته منم یه انتقال منفی داشتم، دومی مثبت شد، قسمت خودت بشه ان شاالله. الانم برا ...

منم انتقال اولم مثبت شد انتقال دومم منفی شد بعد انتقال منفی تاخیر داشتین تو پریودتون البته ماه دوم منظورمه؟

منم انتقال اولم مثبت شد انتقال دومم منفی شد بعد انتقال منفی تاخیر داشتین تو پریودتون البته ماه دوم م ...

آره فک کنم.

من الان ۱۰ساله که هرماه منتطرم پریود نشم، نمیتونم این واقعیتو قبول کنم که حامله نیستم  

برا بچه دوم اقدام کردی؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
آره فک کنم. من الان ۱۰ساله که هرماه منتطرم پریود نشم، نمیتونم این واقعیتو قبول کنم که حامله نیستم & ...

بله عزیزم برای دومی اقدام کردم که منفی شد الانم که پریودم اذیتم کرده نمیاد دردشم دارم زیاد

بله عزیزم برای دومی اقدام کردم که منفی شد الانم که پریودم اذیتم کرده نمیاد دردشم دارم زیاد

زعفرون و گل گاوزبون دم کن.

یکمی فعالیت و کار سنگین انجام بده میاد.

میشه بپرسم کدوم مرکز انجام دادید؟

زعفرون و گل گاوزبون دم کن. یکمی فعالیت و کار سنگین انجام بده میاد. میشه بپرسم کدوم مرکز انجام دادی ...

من با دکتر نصر انجام دادم بیمارستان گاندی

من با دکتر نصر انجام دادم بیمارستان گاندی

تعریفشو شنیدم.

موفق باشی عزیزم