2777
2789
عنوان

دلم واسه بچم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 69 پست
اره واقعا.  خیلی سخته.  وقتی فهمیدم بعد تماسم بغصض کرده. اتیش گرفتم

عزیزم عب ندارن به خودت قوت قلب بده خداروشکر به خاطر چیز بدی که ازهمه جدا نشدید ان شالله به زودی براش خواهر یا برادر میاری این روزهام میگذره 

اونجام که الان بچت هست اطرافیان مراقبش هستن سرشو گرم میکنن اتفاقا چون الان شرایطت خاصه بیشتر از خودت بهش میرسن..ان شالله به سلامتی فارغ شی♥️♥️🌱

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
من سال ۹۹تصادف کردم یک ماه بچمو ندیدم داشتم میمردم آخه همش باید عمل میکردم پام قطع شده بود دیگه آخری ...

عزیزم چقدر سخت بهت گذشته. منم نمیخواستن مرخصم کنن الکی الکی میخواستن بازم نگهم دارن. منم کلی داد و بیداد کردم گفتم با رضایت خودم میرم.  دیگه دکتر رضایت داد

خدایا شکرت. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره. میگذره ولی دلتنگی یه مادر اونم کیلومتر ها دور تر. خیلی سخته. 

درکت میکنم عزیزم واقعا سخته..

خدا یه دلت آرامش بده..

اِن شالله سایه ی پدر و مادر بالای سر بچه هاشون همیشه باشه.و خدا همه ی بچه هارو حفظ کنه

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
عزیزم ان شاء الله که زودی زود ی دل سیر بغلش میکنی اه چیه این حس مادری😂😂داغون شدیم به خدا منم الا ...

وای منم شب اولی که جداش کردم تا صبح نخوابیدم. دیدم نمیتونم برشگردوندم

خدایا شکرت. 
من داره دلم اتیش میگیره. چقدر عکس هاشو نگاه کردم فیلمشو.  ولی اروم ک نمیشم دارم بدتر هم میشم

کاملا درکت میکنم کمتر سراغ عکس و فیلماش برو اینطور حالتو بدتر میکنه.فقط سعی کن مشغول بشی کمتر یادت بیاد به این فکر کن به زودی با نی نی کوچولو میرین پیشش😍😍😍

دقیقا مثل دختر من الان تو نه ساله پسزمم تو پنج سال خدا کمکت کمه راه سختی در پیش داری مواظب اولیه خیل ...

خیلی دوسش داریم فکر نمیکنم بتونم بهش بی توجه باشم. بچه بزرگتر درک بیشتری داره محبت بیشتری میخواد

خدایا شکرت. 
عزیزم عب ندارن به خودت قوت قلب بده خداروشکر به خاطر چیز بدی که ازهمه جدا نشدید ان شالله به زودی براش ...

اره اتفاقا خدارو شکر عموش از امریکا امده خونه مادرشوهرم شلوغه. سرگرمه. کمتر اذیت میشه. رفت و امد زیاد دارن

خدایا شکرت. 
اره واقعا.  خیلی سخته.  وقتی فهمیدم بعد تماسم بغصض کرده. اتیش گرفتم

الهی بگردم انشالله زود بری پیشش.... موقع من که کرونا بود باردار بودم قرنطینه بودم بچم هیچکس و نمیشناخت شوهرمم همون روز یه کاری واسش پیش آمد رفت یه شهر دیگه درد داشتم دل کندن از بچم سخت بود رو پام خوابوندمش گذاشتمش پیش خواهرم الهی بمیرم وقتی بیدار شده منو ندیده چ حالی شده... 

کاملا درکت میکنم کمتر سراغ عکس و فیلماش برو اینطور حالتو بدتر میکنه.فقط سعی کن مشغول بشی کمتر یادت ب ...

بچم پنج ماه دیگه ب دنیا میاد. دوباره یه دوره چند روزه هم واسه سزارین دارم

خدایا شکرت. 
الهی بگردم انشالله زود بری پیشش.... موقع من که کرونا بود باردار بودم قرنطینه بودم بچم هیچکس و نمیشنا ...

منم وقتی رفتم بدون خدافظی رفتم. گفتم شاید بخواد بیاد باهامون 

بچه از خود ادم هم عزیز تره. نگران یا دلتنگ هیچ کس نیستم فقططط بچم 

خدایا شکرت. 
من سال ۹۹تصادف کردم یک ماه بچمو ندیدم داشتم میمردم آخه همش باید عمل میکردم پام قطع شده بود دیگه آخری ...

پات الان خوب شده؟تونستن وصلش کنن؟

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree?