2777
2789

میشه به جز مترجم چکاره شد باهاش؟

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

نه، ولی متقاضی زیادی نداره، شما معدل کل بالای دوازده سیزده داشته باشی احتمال زیاد قبول میشی

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقعیت‌های کاری برای کسایی که زبان میخونن زیاده، بسته به علاقه و میزان تلاش میشه مترجم شد، توی سفارت کار کرد، آموزشگاه زد، مدرس شد، وارد حوزه‌ی خبرنگاری شد، مهاجرت کرد و...

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 

تو اینترنت که سرچ میکنی میگه شغل های مختلفی رو میشه باهاش داشت تو ایران و درآمدشم به گفته جاهایی که خوندم و پرسیدم خوبه

اما و اما به شرط مسلط بودن و نشون دادن خودت بهرحال یه زبان خاصه دیگه مثل انگلیسی امیدت به آموزشگاه نیست فقط

نه، ولی متقاضی زیادی نداره، شما معدل کل بالای دوازده سیزده داشته باشی احتمال زیاد قبول میشی

آخه من فارق‌التحصیل رشته فنی‌حرفه ایم برا همون میگم هرچقد هم خوب باشه فکر کردم شاید معدل منظورشون رشته های نظری باشه باز نمیدونم خودمم

زبان روسی خیییلی سخته واقعا ب خصوص الفباش. من چند هفته کلاس رفتم ولی ب خاطر سختیش منصرف شدم البته ک من علاقه نداشتم بخاطر همین ادامه ندادم ولی عاشق انگلیسیم 

آخه من فارق‌التحصیل رشته فنی‌حرفه ایم برا همون میگم هرچقد هم خوب باشه فکر کردم شاید معدل منظورشون رش ...

فارغ‌التحصیل چه سالی هستین؟ اگه نظام جدید باشین، مشکلی نداره

زبان روسی خیییلی سخته واقعا ب خصوص الفباش. من چند هفته کلاس رفتم ولی ب خاطر سختیش منصرف شدم البته ک ...

از سختیش زیاد شنیدم😅 خودم قراره یمدت برم ببینم واقعا باهاش ارتباط بر قرار میکنم یا نه بهرحال بحث چندسال تحصیل و هزینه‌ست

نظام جدیدم

احتمال زیاد قبولی، شانستو امتحان کن 

اگه در این مورده باید بگم من نه روسی بلدم نه امسال قبول شدم😅

عزیزم شما موهاتو چیکار کردی؟؟

من حنا گزاشتم زیاد مونده قرمز شده میخوام وسمه بزارم مشکی میشه؟؟

اگه راهی بلدی بهم بگو جشن دعوتم 🥺💔

A💙R💙F