2777
2789
عنوان

بهم گفت نمیخام وابسته شم + عکس

634 بازدید | 27 پست

چند وقت پیش سره یه مسئله ای با یه پسر اشنا شدم که از همه لحاظ خیلی خوبه ولی قبلا شکست عشقی خورده باهم چند بار چت کردیم سه روز پیش وسط چت گفت رفیق خوبی نیستم برات منم گفتم به چشم رفیق نمیبینمت  و برگشت گفت که نمیخام وابسته شی بعد با هم صحبت کردیم تند برخورد کردم نمیدونم من دوسش دارم الانم پیام داده جوابشو بدم یا نه؟ جواب بدم خوبه یا نه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون به چشم خواهر و دوست میبینه منو ولی من دوسش دارم💔

ببینم؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

اول باید خودت رو دوست داشته باشی و برای خودت ارزش قائل بشی

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
 میگه یه بار شکست خوردم نمیخام باز تجربه کنم

بذار 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..