2777
2789

عزیزان من سونو واژینال کردم و دکتر بهم گفت که هر ۲ تخمدانت کوچیک شده و درنتیجه ذخیره تخمکت هم کم شده . بهم ویتامین دی و کپسول اووبوست داد . کسی تجربه خوردن این کپسول اووبوست رو داره ؟ دکتر بهم گفت ممکنه با دارو باردار نشم و نیاز یه آی وی اف باشه 🙁🙁🙁کسی پیشنهادی داره برای من ک واقعا مفید باشه 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

عزیزم منم بهم گفته تخمدان چپم خیلی کوچیک شده و فولی نداشت، چند سال هم هست اقدامم،این سری از طب سنتی سوال کردم برای کوچیک بودن تخمدان، گفتن بادکش انجام بده البته به جز ایام پری، مرغ کارخونه ای نخور اصلا، سردی ها رو ترک کن، نوره استفاده کن، کلا بری سراغ طب سنتی خیلی تاثیر داره البته جای مطمئن بری، من چند ماه پیش هم سقط داشتم ماه قبل دکتر بهم فرتیل آید داد سونو که رفتم گفت فولی خوب داری ولی باردار نشدم دکترم گفت این قرص برات خوبه ظاهرا و فعلا دارم میخورم، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عسل و سیاه دونه از روزی که پریود میشی تا چهار پنج روز بعد پاکی روزی یه قاشق بخور، زنجبیل و دارچین دم کن بخور،البته قبل از ۱۴ م پری،سعی کن ماست و بستنی و فست فود و کنسرو ها و چیزای یخ و سرد حتی آب یخ رو تعطیل کن،پریودت که تموم میشه تا روز ۱۲ یا ۱۳ ماساژ رحم و تخمدان انجام بده،همیشه گرم نگه دار بدنت رو، رطوبت خیلی ضرر داره برای رحم و تخمدان، جای سفت نشین مثلا روی سرامیک،آبگوشت نخود بخورین، گرده نخل گیر بیار با عسل قاطی کن بخور، 

ممنون عزیزان از همگی شما 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....