2777
2789
عنوان

نی نی کوچولوم اومد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 93 پست

این حستو خریدارم مبارک باشه نی نی تون😍😘😘😘

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

اونی ننه از طرف من بوسش کن واقعا نمیدونم مادر بودن چ حسی داره ولی لطفا ازت میخوام برای دخترات مادر آگاهی باشی کتاب بخون آزاد باش تا رفتارتو روی اونا تاثیر گدار باشه و از تو الهام بگیرن عزیزم مادر واقعی بودن یعنی فرزندی درست پرورش بدی 

همدیگرو بلد باشین همین💫🌸🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای عزییییزم  قدمش مبارکه  دعا کن خدا از در غیب یه دختر خوشگل و سالم دیگه هم به من بده& ...

امیدوارم🥰

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!

من۱۲روزه زایمان کردم الانم عشق مامان پسرم کنارمه!

مبارکه عزیزم قدمش پرخیروبرکت!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

مبارکه 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

مبارکه اسی جان

انشالله سالم و سلامت با آرامش زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه

اسی طبیعی یا سزارین؟

دختر اولتون هم سزارین بود؟

راحت بود 

الان کی مراقبته؟

درد نداری؟

بچه ارومه؟

ببخشید زیاد پرسیدم آخ خودمم سه ماهمه کلی هیجان و استرس دارم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

خواهرشوهر منم دو قلو باردار بود 

دیشب دخمل شیطونش لگد زد و کیسشو ترکوند 

امروز صب تو ۳۲ هفته زایمان کرد 

وای خدا چقد مزه بودن🥺😍

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

عزیزممم قدم نو رسیده مبارکتون باشه🥺اسم این گل دختر چیه؟😍

ممنونم💙نیلا

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!