2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید لطفا

152 بازدید | 39 پست

من رل دارم بعد امشب قرار بود باهم بریم بیرون شام من خوشحال اینا یهو زنگ زد گف من تا دیر وقت سرکارم قرار کنسله بعد باز الان دوباره زنگ زد گفت تا یک سرش شلوغه رفیقاش رفتن دنبالش اونم نتونسته ن بگه گفت اگ میخای بیای یک بیا پیشم قبلا میگف سک میام دنبالت نمیگف اگه میخای 

من یه حسییم دست داده فک میکنم داره بهم خیانت میکنه اخه گف تو به هیچ وجه بیرون نیا اگ ببینم اومدی بیرون ن من ن تو فکر میکنم وقتی نمیزارع من برم بیرون میخاد با یع دختر دیع بره بنظزتون امکانش هس؟! 😕💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به نظرت چکار کنم  میشه اگه میدونی لطفا کمکم کنی

پاپیچش شو و بگو چرا من نباید برم بیرون و میخوام با دوستم خرید

یا میتونی بدون اینکه بهش بگی بری چکش کنی

یا یه مدت هیچی نگی و رفتاراشو کنترل کنی

پاپیچش شو و بگو چرا من نباید برم بیرون و میخوام با دوستم خرید یا میتونی بدون اینکه بهش بگی بری چکش ...

اتفاقا ازش پرسیدم میگه بخاطر اینکه خطرناکه اینا نمیخام کسی مزاحمت بشه 

ببین هنوز قضیه واسه من مبهمه  ی خورده واضح تر توضیح بده دقیقا چه اتفاقی افتاده

من رلم قرار بود بریم بیرون شام!  بعد زنگ زد گفت که کنسله و تا ساعت یک سرکاره نمیتونه بیاد دنبالم منم ناراحت شدم بعد از یه ساعت دوباره زنگ زد گفت که دوستاش قراره بره بیرون بعد گف اگع دوس داری بیای پیشم یک بیا همیشع میگف اماده شو من میخام ببینمت نمیگف اگ دوس داری بیا پیشم بعدشم هر وقت زنگ میزنه تهش میگه نرو بیرون تاکید میکنه اگه بری من ولت میکنم اینا خوب منم میترسم وقتی میگه نیا بیرون شاید میخاد با یک نفر دیع که دختره بره بیرون برای همین گفتم نظر شمارو هم بدونم 

من رلم قرار بود بریم بیرون شام!  بعد زنگ زد گفت که کنسله و تا ساعت یک سرکاره نمیتونه بیاد دنبال ...

دوست عزیز ی خورده زیادی حساسی و نمیدونم چرا شما دخترا اینقدر به جزییات الکی فکر میکنید. 

این فکرای منفی رو از خودت دور کن و نگو نکنه فلان باشه بهمان باشه .

البته ممکنه شما هم درست بگید ولی خب سعی کنید همیشه مثبت نگر باشید و در کنارش ی نیم نگاه کوچیک به مسائل منفی داشته باشید که البته با سن پایین شما چنین فکرایی کردن چیز عادی هست.

ی مورد دیگه رو هم که بخوام بهت بگم اینه که ببین آدما هرچقدم خوب باشن ۱ درصد ارزش اینو ندارن بخوای زندگی خودتو به خاطرشون تباه کنی من خودم به شخصه اگه با ی نفر دوست باشم و اینطوری تهدیدم کنه تو دهنش میکوبم نکه بترسم از رفتنش چون این بچه بازیا هیچکدوم نشونه عشق و علاقه نیستن.

به هر حال این ی نظر شخصیه اگه خوشتون نمیاد فراموشش کنید.

پر رو قرنیه مشکی😔🤙🏻قلدر چارشونه کشتی 😎😂