2777
2789
عنوان

تصمیم من به عنوان یک معلم

135 بازدید | 14 پست

امسال تصمیم گرفتم مهارت های زندگی با درسم تلفیق کنم جدی بهش بپردازم بچها خیییلی از نظر اجتماعی ضعیفن عزت نفس و اعتماد ب نفس ندارن 

نمیدونید توی مدرسه ها چخبره بی فرهنگی بیداد میکنه همه چی شده شوآف داریم اصالت مون از دست میدیم 

جلسه اول ابتدا قشنگ والدین میخوام روشن کنم ک باید ب مسائل تربیتی بپردازید همون قدر درس مهمه تربیت مهم تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهم ی معلم زبان داشتیم

جای درس دادن درس زندگی میداد

ما راضی بودیم چون ۱ ساعت تموم سرکلاسش چرت میزدیم و میزاشتیم سخنرانیشو کنه..

اخرم موقع امتحانات به هممون ۴ نمره اضافه داد👺

ی معلم تاریخم داشتم خیلی خوب بود حیف دوماه بعدش رفت..

چیزی که عوض داره ، گله نداره ! 

آفرین واقعا معلم خوبی هستین

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

دهم ی معلم زبان داشتیمجای درس دادن درس زندگی میدادما راضی بودیم چون ۱ ساعت تموم سرکلاسش چرت میزدیم و ...

خیلی متفاوته قطعا من نمیتونم برای بچه کلاس اولی سخنرانی کنم اگ قرار نشانه رو درس بدم ب جای قصه های خیالی دوتا قصه اموزنده بگم

خدا خیرت بده تا دیپلم که یه مشت چرت یاد میدن که بغیر از چهار عمل اصلی به درد هیچ کس نمیخوره حداقل اد ...

اگر توی فضای اموزشی نیستید نمیتونید تصور کنید تا چ اندازه بچها بی ادب شدن مثلا توی کلاس ۲۵نفری پنج تا خوب تربیت شدن بقیه هرکدوم یک مشکلی یا بلدغ زودرس یا تمایل ب چیزای دیگه