2777
2789
عنوان

شوهر که نیس گیر سه پیچه

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 52 پست

عزیزم به خاطر اینکه روی ناموسش غیرت داره و دوس نداره کسی نگاه چپ بندازه☺

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه هنوز به مانتو جلو باز گیر میدن؟ اصن مانتوی جلو بسته ی خوشگل مگه گیر میاد

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

من مانتو جلو باز میپوشم زیرشم ساحلی یعنی خز شده🥲 تازه برای سفر میخواستم برم ست تونیک و شلوار گشاد بگیرم 😁

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
به نطرم حق با تو هستش مگه چه عیبی داره بعدشم پوشش بد نیست گه گیر میده ...  حقی هم نداره بگه این ...

گوش به حرفم هست 

منم گوش به حرفشم

اما قبلا می‌گفت زیر مانتو چیزی بپوشید اوکیه الان کلا نمی‌ذاره دیگه 

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
من نمیتونم مانتو جلو بسته بپوشم حتی اگه بکشدم

منم حس خفگی بهم میده

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
این مانتوها مگه چیپ نشده  قشنگ یه تونیک بپوش

تونیک چه طرحی؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
گوش به حرفم هست  منم گوش به حرفشم اما قبلا می‌گفت زیر مانتو چیزی بپوشید اوکیه الان کلا نمی‌ذا ...

قبول نکن به نظرم مگه پوششت چه عیبی داره

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
قبول نکن به نظرم مگه پوششت چه عیبی داره

عیبی نداره اصلا 

قبول نکنم جایی نمیبرتم تمام

عیبی نداره اصلا  قبول نکنم جایی نمیبرتم تمام

توام بگو حتما باید تو این گرما لباساس آستین دار بپوشی ببینم گوش میده

توام بگو حتما باید تو این گرما لباساس آستین دار بپوشی ببینم گوش میده

این مردا فک  کردن کین هی دستور میدن والا

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
عزیزم یه مانتو ساده ی ساده  زیرشم پوشیده  اصلا بی حجاب نیستم که گیر میده

عزیزم تو این سایت خیلی از خانمها با واژه‌هایی مثل هویت مستقل و ازادی فردی بیگانه هستن و الان نظر همسرتون رو تایید هم میکنن تازه

ولی همسرتون بهتره به انتخاب شما احترام بذارن و شما هم بهتره نظر ایشون رو رعایت کنین. میتونین در یک فضای مناسب یه گفتگوی امن و آزاد و سازنده داشته باشین. موضوع پوشش مهمه چون به صورت روزانه و دائمی تکرار میشه و میتونه حساسیت ایجاد کنه‌.

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️