2777
2789
عنوان

درمان زگیل تناسلی

177480 بازدید | 54 پست

سلام دوستان عزیزم

میخواستم براتون درباره زگیل تناسلی درمان و دفعش بگم طبق تجربیات خودم که ۳ سال درگیر بودم البته که ممکنه به خیلی ها کمک کنه خیلی ها همیشه ازم میپرسن دایرکت میان درخواست دوستی میدن

خواستم یه بار برای همیشه بگم که تاپیکش بمونه خواهش میکنم سوال نپرسید بزارید تا آخر ب ترتیب بگم 

♡آرامش♡اصل اول در بهبود دور ریختن استرس و اضطرابه که دشمن اصلی سیستم ایمنی بدنه افرادی ک دچار این ویروس میشن خیلی نگرانن خیلی استرس دارن چون تو کشور ما برای این بیماری درمان جدی در نظر گرفته نشده و همه چی پنجاه پنجاهه

♡همه فکر میکنن فقط از رابطه میگیرن پس با یه آدم خائن تو رابطه ان و زندگیشون آشوب میشه

در صورتی ک من از رابطه مبتلا نشدم

لبه های سونای بخار و سونا خشک جایی ک قبل از شما کسی نشسته یکی از محلهای پخش این ویروسه چون ویروس از نفر قبلی مونده و داغ و تازه منتظر نفر بعدیه

همیشه تو استخر یه زیر انداز کوچیک ببرید و زیر خودتون پهن کنید

تو کشورهای دیگه این مورد تحقیق شده و ثابت شده ولی در کشور ما نه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

عمر این بیماری در حالت مطلوبش سه ساله👍

من برای درمانم تهران پیش سه تا دکتر رفتم ولی گفتن لیزر اون زمان ۸۰۰تومن و احتمال برگشت هم هست

من لیزر نکردم

ولی سیستم ایمنی بدنم رو خیلی اصولی تقویت کردم 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

چطور درمان کنیم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمر این بیماری در حالت مطلوبش سه ساله👍 من برای درمانم تهران پیش سه تا دکتر رفتم ولی گفتن لیزر ا ...

یعنی چی عمرش یه ساله

کاربریدسته سه تا دوست صمیمی هسش..هر کدوم تاپیکای مخصوص ب خودمون داریم ...

یعنی خود بخود ازبین میره

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بالاخره رابطه جنسی میشه یا ن شوهرم از قبل عقد با من داشته ی هفته بعد عقدم دیدم نمیدونستم زگیل گفتم بره دکتر بعد خودش میگفت کارگاه اش ی حموم مشترک یکی از تیغش استفاده کرده  وشوهر  منم گرفته ب دکتر زنان گفتم گفت بگو از تیغ زن آلوده گرفتم داره دروغ میگه

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

قدم بعدی:تقویت اصولی سیستم ایمنی بدن

این بیماری اگه سیستم ایمنی بدنت قوی باشه محاله بهت غلبه کنه و وارد رحم بشه من عارضه های زیادی رو بدنم بود ولی پاپ اسمیر زگیل تناسلی که دادم گفتن منفیه چون سیستم ایمنی قوی داشتی به رحمت نرسیده هیچ تایپی ازش

۱اول میریدداروخونه و شربت الگارد یا سلن پلاس رو میخرید

بعد قرص مولتی ویتامین مینرال،قرص جوشان،ویتامین سی مکیدنی، ویتامین ای،دی،امگا۳ (همه قرصها یه شب درمیان بحز ویتامین دی ک بستگی ب دوزش داره)و آمپول نوروبین(هفته ای یه دونه) میخرید و همه رو مرتب مصرف میکنید 

مصرف شیرینی جات رو ب صفر میرسونید

مواد تراریخته و فست فود پفک و چیپس و لواشک و ترشک وغذاهای چرب اصلا مصرف نمیکنید ابدا

مصرف سبزیجات بخصوص سبزیجات سبز رو شروع کنید مثل کاهو فلفل دلمه  و سبزی خوردن و هر سبزی ک انتی اکسیدان داره کلم رو هم فراموش نکنید و هویچ رو مثل میوه هر روز بخورید

سبک غذاییتون رو سالم کنید

قدم بعدی:تقویت اصولی سیستم ایمنی بدن این بیماری اگه سیستم ایمنی بدنت قوی باشه محاله بهت غلبه کنه ...

اسی اینا ک خیلی زیاده من نمیتونم واقعا رعایت کنم 

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

مرحله بعد:درمان عارضه های رو بدنتون

به هیچ وجه با ژیلت اصلاح نکنید چون پخش میشن بدتر و اصلا خوب نمیشین برید و از عطاری واجبی یا نوره اصل بخرین حتما بگین اصل از فیکش گرونتره یه کم واجبی بزنید هر بار حموم میرید خشک که شد با دستکش لایه بردار زبری که از دارخونه خریدین روش میکشین محککککم واصلا به سوزش و دردش اهمیت نمیدین این مرحله منو نجات داد و یه روش قطعیه خون میاد میسوزه ولی قطعیه این راهبعد از حموم ک اومدین روی زگیلهایی که خیلی میسوزن پماد آسیکلوویر ۴۰۰بزنید

برید داروخونه و هم دستکشی که بالا گفتم رو بخرید هم قرص اسیکلویرر ۴۰۰ و هم پمادشو و ۴ ساعت یه بار مرتب استفاده کنید

از داروخونه اسید سیالستیک بخرید بشینید روی دوپا آینه و چراغ قوه بزارید و با چوب پنبه قشنگ روی عارضه هاتون بزنید سریع سفید میشن و سوز میزنن ولی بهشون کاری نداشته باشید بزارید خشک بشن بعد از ۱۲ ساعت میرید و با دستکشی ک گفتم خیلی زبر و لایه برداره میکشید روی زگیلهایی ک اسید سیالستیک زدین محکم و زجر اور چشماتونو ببندید بکشید

اگه همه این راهها رو رفتین درمان نشد برید و از عطاریهایی ک دارو میسازن قطره پدوفیلین بگین براتون بسازن ک من خوشبختانه به این مرحله نرسیدم این دیگ قطعیه