من الان بار دومه که کرونا گرفتم بار اول خیلی حالم بد شد و یه هفته ای بستری بودم الانم همون علائم قبلو دارم جز سردرد و گلوم میسوزه و سرفه هام شروع شده خیلی استرس گرفتم نکنه بازم مثل سری قبل کارم به بیمارستان بکشه برای شما چجوری بود؟
یک فکر بکارید، یک عمل درو میکنید. یک عمل بکارید، یک عادت درو میکنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت میکنید ؛ یک شخصیت بکارید، یک سرنوشت درو میکنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بار اول ریه ام شصت درصد درگیر شد. دومی سی درصد. ولب کمتر طول کشید چون واکسن رده بودم. مدام عرق نعنا با قلیون میکشیدم البته بدون زغال ها. فقط هواشو میفرستادم تو ریه ام. سیر میخوردم. اب زیاد شربت نعنا. چایی دارچین زنجبیل دم نوش
منم دوبار گرفتم سری اول مثه سرماخوردگی بود اذیت نشدم اما برای دومی حتی نزدیک بود بمیرم
وای نگو . دومی بعد واکسن زدن بود؟
یک فکر بکارید، یک عمل درو میکنید. یک عمل بکارید، یک عادت درو میکنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت میکنید ؛ یک شخصیت بکارید، یک سرنوشت درو میکنید.
منم هفته قبل خیلی شدید گرفتم ولی بستری نشدم فقط برا آمپول و سرم میرفتم
خیلی شدید یعنی چجوری؟ اکسیژنت چند درصد بود؟
نه انشاالله وقتی یه بار گرفتی و به سلامت ردش کردی پس بدنت راه مبارزه باهاشو بلده تا میتونی دمنوش بخو ...
سپاس🙏🏻🌹
بار اول ۸روز بستری بودم و بار دوم۳روز فقط شانس اوردم منو نبردن بخش کروناییا
بار دومت قبل واکسن زدنا بود یا بعدش؟