2777
2789

خانم و آقا محترم به پاکیزگیت اهمیت بده 

الان یه خانم اومد توی آسانسور هفت قلم آرایش داشت 

و انواع آرایش رو انجام داده بود اما چنان بوی گند عرق و موندگی🤢🤢 میداد که حالم بهم خورد و دقیقا جفت من بود 

دوست عزیز پنج دقیقه از وقت آرایش رو بزار برای یه دوش پنج دقیقه ای چند ثانیه روشن کردن لباسشویی و یه مسواک زدن بخدا اینطور به خودتون احترام گذاشتید 🙏

باتشکر از تمام دوستانی که توی این گرما سعی می‌کنن خوشبو باشن🙏🙏🌼

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم دیروز سوار آسانسور شدم یک بوی عرق گندیده ای پیچیده بود اونتو حالم بهم خورد

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

من اصلا اهل ارایش نیستم ولی بعضیا مدلشون اینه که تازه هم ازحموم بیان عرق میکنن خب،من دیدم روزی ۴بار بیچاره دوش میگیره اما بازم یکساعت خوشبو بره بیرون نیم ساعت بعدش بو عرق میگیره دست خودش که نیست زاج وپودرنقره ای اینا هم استفاده میکنه 

..........

ما یه همسایه داریم هر وقت بعد ایشون میریم تو آسانسور حالت تهوع میگیریم😭😭😭

یه بارم  بعد همسرم با آسانسور اومدم پایین کل ساختمون بوی فاضلاب میداد به شوهرم گفتم لوله فاضلاب ترکیده گفت نه همون خانم همسایه اشغالاشو آورد گذاشت دم در 🥴🥴🥴 خدا لعنتش کنه الهی

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔