چایی_تازه_دم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 798 عنوان کسایی که از سایت آلا استفاده کردن 103 بازدید | 4 پست بچه ها جزوه فیزیکی رو از کجا باید تهیه کنم ؟ الان برا زیست شیشصدو خورده ای صفحست خودم باید کپی کنم ؟ 1401/05/06 | 16:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahradokhi عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 423 به نظرم الکی وقتتو هدر نده واسه آلاهمون پولو میتونی بدی کلاس بری یا جزوه استادا رو بخریمخصوصا واسه فیزیک ک اصن درست درس نمیدن
jaavaad عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 1970 بعضیاشون جزوه دارن بعضیاشونم نهشما از دوره های رایگان استفاده میکنیزیستم با کی رفتی درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
چایی_تازه_دم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 798 به نظرم الکی وقتتو هدر نده واسه آلا همون پولو میتونی بدی کلاس بری یا جزوه استادا رو بخری مخصوصا وا ... نه منظورم این بود بخرم برام جزوه رو ارسال کنن من از زیستش راضی بودم فقط اونو تهیه کردم ولی جزوش فقط پی دی اف بود
چایی_تازه_دم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 798 بعضیاشون جزوه دارن بعضیاشونم نه شما از دوره های رایگان استفاده میکنی زیستم با کی رفتی من راه ابریشم زیست رو گرفتم جلال موقاری بود من خیلیا رو دیدم برای زیست مثل همدانی و پازوکی و... ولی به نظرم جلال موقاری روون تر درس میداد واسه همین راه ابریشمشو گرفتم ولی جزوش پی دی افه