2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد دهن شده جدیدا... قبلا هم به دلایل دیگه میخواستم این کارو کنم اما بخاطر بچه هام راه اومدم باهاش الان دیگه شورش همه چی رو درآورده منم انقد بد قلقی کردم قرار شده شنبه بره برا طلاق اقدام کنه.

من زودتر اقدام کنم برا مهریه بهتره یا اول اون کنه بهتره؟

بچه هات که تا ۷ با خودته  اگه واسه همیشه میخوایشون باید عدم صلاحیت پدر ثابت کنی که این حضانت هم دختر تا ۹ پشر تا ۱۵ سالگی اهمیت داره چون بعدش خودش میگه پیش کدومتون بمونه 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
خونه ای که توش نشستیم هم میتونم بگیرم؟ بنام خودشه

فقط میتونی مهریه اتو بگیری اگر چیزی به نامش باشه همون بعت میدن اگر نباشه تقسیط میشه طبق حقوقی که دارع. 

اگر شکایت کنی برای نفقه فکر کنم اونم بتونی بگیری فقط بدون اینکه بدونه انجام بده چون اگر به نام کسی بزنه دیگه هیچی بهت نمیدن مثل قطره چکون ماهی میده 

جز مهریه و نفقه چیز دیگه ای نمیتونی بگیری مگه اینکه تو سند ازدواج شرط ضمن عقد داشته باشی مثل نصف اموال مال تو باشه اینم میتونی درخواست بدی هر چی که ضمن عقد شرط کردی هم میتونی بگیری

خونه ای که توش نشستیم هم میتونم بگیرم؟ بنام خودشه

فقط درخواست نفقه دادی اصلا جایی نرو چون میره شکایت میکنه خونه ترک کردی و حق تمکینش از بین رفته و بهت نفقه ای تعلق نمیگیره