2777
2789
عنوان

اگر شما بودین چکار میکردین

95 بازدید | 14 پست

سلام خواهرای گلم من دوتا پسر دارم یکی ۸ سالشه یکی ۵ سال خیلی دلم میخواست دختر داشته باشم اما خیلی دودلم یه بار میگم خداروشکر دوتا بچه دارم تو این اوضاع اقتصادی همینا به جایی برسونم یه بار میگم یه دختر هم داشته باشم که یار و غمخوارم بشه خودم ۳۳ سالمه 

میخواستم نظر شما رو بدونم اگر شما بودین چکار میکردین ؟

((میدونم این چیزا رو نمیشه با نظرسنجی تصمیم بگیری اما لطفا بهم کمک کنید))

تعداد رای : 10
نظرسنجی
نه بابا دوتا بسه دیگه خداروشکر🙏
2
20%
آره یه دختر خوشکل😍 دیگه داشته باشم البته با برنامه دختر دار شدن
8
80%
میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگر دلم دختر میخواست و حس میکردم امادگی سه تا بچه دارم میرفتم ای یو ای میکردم 

یعنی هرکسی میتونه آیو آی کنه؟؟؟

مطمئن نیستم شوهرم قبول کنه🤔

بنظرم اگه ازلحاظ روحی اعصابشوداری بیار...

ولله من اعصابم خیلی ضعیفه اما شوهرم برا بچه ها خیلی کمکم میکنه قبلا سر دوتا پسرام خانواده ام هم بودن الان اومدم یه شهر دیگه شاید یکم سخت باشه

دروغ چرا.دختر برا من از نون شب واجبتره.میرفتم ا یوای میکردم

منم خیلی دوست دارم از طرف دیگه خودم خواهر ندارم میترسم دخترم تنها بمونه مثل من

منم خواهر ندارم برا هنین گفتم از نون شب واجبتره😂یعنی دختر میشه مونست خواهرت رفیقت..دختر خیلی خوبه .من دارم یه دونه دومی رو هم بخوام بیارم میرم آیو ای که دختر شه حتما.

منم خواهر ندارم برا هنین گفتم از نون شب واجبتره😂یعنی دختر میشه مونست خواهرت رفیقت..دختر خیلی خوبه . ...

هزینه آیو آی چطوریه ؟

اسی عین منی، منم خواهر ندارم. 2تا پسر دارم تازگیا افتادم تو فکر دختر دارشدن،میترسم بذارم بچه دارم باز پسر دربیاد، ای یو ا هم که روش قطعی نیس، 50درصده

اسی عین منی، منم خواهر ندارم. 2تا پسر دارم تازگیا افتادم تو فکر دختر دارشدن،میترسم بذارم بچه دارم با ...

خوب یه دونه دختر که باز مثل خودمون تنها میشه الان دوستان تو ذهنم انداختن دوتا دختر بیارم😆😆

شنیدم احتمالش زیاد نیست، فک کنم نتیجه ای وی اف قطعی تره که اونم هزینه اش الان 20میلیون به بالاست

خیلی زیاده .اما ارزشش داره