2777
2789

من ۴۰ روزی هست که سقط کردم سقط دومم بود الان جواب پاتولوژی ام اومده بردم پیش پزشک که گفت جواب مشکوک به بچه خوره ناقصه ولی چون قلب جنین و جفت و اینا رویت شده بود فقط احتمالش رو باید در نظر بگیریم و مراقبت هاش رو انجام بدیم دیروز بتا دادم ۱۳ بود که قرار شد هفته بعد دوباره بتا بدم

کسی تجربه داره؟ یعنی واقعا ممکنه که جنین قلب داشته باشه با جفت و کیسه ولی حاملگی مولار باشه؟ بتا ها منفی موند؟ بارداری بعدی تکرار نشد؟

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) "

اونارونمیدونم...ولی منم ۴۰روزپیش باری بار دوم سقط شد...این دفعه کورتاژم کردن

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

اونارونمیدونم...ولی منم ۴۰روزپیش باری بار دوم سقط شد...این دفعه کورتاژم کردن

من هر دوبار کورتاژ شدم

شما آزمایش سقط مکرر میدین؟ اگه آره کجا قصد دارید آزمایش ها رو بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر دوبار کورتاژ شدم شما آزمایش سقط مکرر میدین؟ اگه آره کجا قصد دارید آزمایش ها رو بدین

فعلا ک هیچ آزمایشی ندادیم...قصدم اینه فعلا جلوگیری کنم تاچندماه اما اگه بخوام برم دکتروازمایش احتمالا برم کلینیک ابن سینا 

شماتهران هستی؟بچه نداری؟

من یه پسر5ساله دارم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

فعلا ک هیچ آزمایشی ندادیم...قصدم اینه فعلا جلوگیری کنم تاچندماه اما اگه بخوام برم دکتروازمایش احتمال ...

هنوز بچه ندارم

نه عزیزم شهرستانیم ولی منم نمیدونم برای آزمایشا برم یزد یا تهران

فعلا ک هیچ آزمایشی ندادیم...قصدم اینه فعلا جلوگیری کنم تاچندماه اما اگه بخوام برم دکتروازمایش احتمال ...

خدا پسرتو حفظ کنه عزیزم❤

تجربه خودم نبود ولی دکترم گفت توبارداری مولار حتما بچه بایدسقط بشه و تایک سال نباید باردار بشن...ممکنه این مشکل فقط یکبار برای زن پیش بیاد...بارداری بعدی باید ازقبلش تحت نظردکترباشی

خدایا بی نهایت شکرت
تجربه خودم نبود ولی دکترم گفت توبارداری مولار حتما بچه بایدسقط بشه و تایک سال نباید باردار بشن...ممک ...

دکتر به من گفت تا ۶ ماه جلوگیری کن

ولی خب من سقط فراموش شده بودم هیچ علائمی نداشتم تا سونو نرفتم متوجه مردن جنین نشدم

دکتر به من گفت تا ۶ ماه جلوگیری کن ولی خب من سقط فراموش شده بودم هیچ علائمی نداشتم تا سونو نرفتم مت ...

نگران نباش

اگه میتونی زمان بیشتری صبرکن.برای اطمینان با سونو وآزمایش وجواب پاتولوژی پیش یک دکترخوب دیگه هم برو

خدایا بی نهایت شکرت
هنوز بچه ندارم نه عزیزم شهرستانیم ولی منم نمیدونم برای آزمایشا برم یزد یا تهران

یزد هم شنیدم دکترای خوبی داره 

نگران نباش اگه میتونی زمان بیشتری صبرکن.برای اطمینان با سونو وآزمایش وجواب پاتولوژی پیش یک دکترخوب ...

ان شالله اگه بتونم بیشتر هم صبر میکنم فقط این قضیه که نمیدونم مشکلمون چیه و بارداری های بعدی چطور پیش میره اذیتم میکنه

ان شالله اگه بتونم بیشتر هم صبر میکنم فقط این قضیه که نمیدونم مشکلمون چیه و بارداری های بعدی چطور پی ...

چندسالتونه

یزد هم شنیدم دکترای خوبی داره 

برای دکتر که ان شالله یزد یا کرمان میرم چون تهران دوره برامون که بخوام چند نوبت برم