2777
2789
چیا میخوردی ، الان نمی دونم صبحونه چی بخورم

من دو سال پیش رفتم دکتر دارو هام و که استفاده میکردم خوب بودم ولی داروها که تموم شد یواش یواش رفلاکس برگشت وقتی عصبی میشم یا استرس دارم شدیدتر میشه دوباره رفتم یه دکتر دیگه گفت اندوسکوپی قبلی و قبول ندارم باید بیایی خودم اندوسکوپی کنم ولی دیگه نرفتم

واقعیتش هرچی میخورم اذیت میشم خیلی هم نگرانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو سال پیش رفتم دکتر دارو هام و که استفاده میکردم خوب بودم ولی داروها که تموم شد یواش یواش رفلاکس ...

عزیزم من قرص نولپازا میخورم بهترین قرصه برامعده ونون حجیم کیک  وغذاهای خمیری مثل ماکارونی غذاهای چرب ممنوع همه چی به اندازه وکم

غذاهای بدون چربی بخور میوه های کمپوت شده بخور خام نخور  

اره، خام خوب نیست، در فکرم خودم کمپوت درست کنم، ولی شکرم ضرر داره، با عسل درست کنم ،یا شکر قهوه‌ای،  شکر قهوه‌ای یه استاد سنتی میگفت که به اندازه شکر سفید هست همه چیزش،  و فرقی نداره، حالا نمی دونم والا

میشه بگید چطور بود علایم و دردها  از کجا فهمیدی صفراست؟

۵ سال پیش بو  یعنی از قسمت بالای کمرم درد میگرفت مثل اینکه یه چیز سنگین بلند کردی وکمرت رگ به رگ شده یه شب یه دردی گرفت که سونو رفتم وسنگ خودشو نشون داد وعمل لاپاراسکوپی کردم

اره، خام خوب نیست، در فکرم خودم کمپوت درست کنم، ولی شکرم ضرر داره، با عسل درست کنم ،یا شکر قهوه‌ای، ...

بعضی میوه ها مثل سیب خودشون شیرین هستند به مقدار کم شکر بریز ،عسل هم که خوبه با نون سنگک بخور ،،،برنج ایرانی بخور