2777
2789

.

میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه          واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180             اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم    tebsonatisogand1

یکی از فامیلای ما طلاق گرفت همون جلسه اول گفت بچه هامو نمیخوام ازشون متنفرم🤕 

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از فامیلای ما طلاق گرفت همون جلسه اول گفت بچه هامو نمیخوام ازشون متنفرم🤕 

وااا مگه میشه حالا من نه ساله بخاطر بچه نمیتونم

میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه          واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180             اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم    tebsonatisogand1
سخت میگذره بهشون 😶 من ولی فکر کنم راحت بتونم بگذرم ی وقتی جدا بشم 😶😶 چون وقتی حاضر نباشم باهاش ...

بچه اش که نه،بچت رو نمیخای؟؟؟تمیتونی،۹ماه با تو بوده ،بزرگش کردی نمیتونی دل بِکنی،

سخت میگذره بهشون 😶 من ولی فکر کنم راحت بتونم بگذرم ی وقتی جدا بشم 😶😶 چون وقتی حاضر نباشم باهاش ...

من نمیتونم از بچه هام دل بکنم فکر میکنم اگه اتفاقی براشون بیوفته چی

من میگم خانمی که بچه شو نخواد و جدا شه ببین چقدر از زندگی با شوهر اذیت شده که قید بچه رو میزنه،هر ما ...

آره دیگه

کاش سعی کنی درستش کنی زندگیتو

وقتی تو بحثا و دعواها هیچی نگی کنایه هارو تحمل کنی و فقط یه لبخند بهشون بزنی و تو بحثای خونوادگیشون دخالت نکنی و کمکشونم بکنی دیگه چه انتظاری باید داشته باشن عاخه چیکار باید کرد از این بهترم مگه میشه 

وقتی تو بحثا و دعواها هیچی نگی کنایه هارو تحمل کنی و فقط یه لبخند بهشون بزنی و تو بحثای خونوادگیشون ...

راه زیاده،تحمل نکن حرفتو بزن،مردها دنبال آرامشن تو خونه،ببین چی آرومش میکنه