2777
2789
عنوان

حق با بابامه یا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 64 پست
بگو من رو حرف پدرم حرف نمیزنم اگر همونقدر که من تو رو میخوام تو هم منو میخوای قطعا نمیذاری جدا بشیم ...

عالی ترین کامنت ها رو گذاشتید 👌🥰

انشالله گوش بده به حرف هاتون

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من شوهرمو خیلی دوس دارم  درسته خیلی اذیتم میکنه اما خیلی دوسش دارم  الان گیر کردم ...

خب چرا قهر کردی رفتی خونه بابات 

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

الان وقت سرزنش نیس  بگید چیکار کنم  دیگه جواب شوهرمو ندم؟  اخلاقاش خیلی خاصه اگه ج ...

ارزشت قد یکم غرورشو کنار گذاشتنم نیس؟ می‌ترسی لج کنه طلاقت بدع؟ پس مطمینا اونقدر ک دوسش داری دوست نداره اصرار داری بگیم چکار کنی در صورتی که خودت کار اصلی رو کردی و اشتباه کردی 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

اگه الان بدون توجه ب حرف پدرت بری.تا همیشه زیر حرف شوهرت میمونی

بذار بیاد وبابات ازش تعهد بگیره ومعذرت خواهی کنه ازت وبرگرد..اگه بدون اینا برگشتی مطمئن باش همسرت بهترنمیشه اخلاقش

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

پدرت داره ازت حمایت میکنه بزار کارشو انجام بده 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
وای همه اینارو گفنم  نه شوهرم کوتاه میاد نه بابام  بابام که شرط و شروط جدیدم داره براش&n ...

بايد جدي تر باهاشون برخورد كني

عزيزم ارزشت و هيچوقت بخاطر علاقه پائين نيار

شوهرت نبايد فكر كنه كه چون تو عاشقشي تن به همه حرفاي غير منطقيش ميدي