2777
2789
عنوان

حق با بابامه یا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 64 پست
شوهرم گفته بیام دم خونتون که برگردیم خونه  ۳ هفته توو خونه خودمون قهر بودم، بعد اومدم خونه مام ...

عزیزم اگر الان با تصمیم خودت بری، فردا اگر خدای نکرده مشکلی دوباره پیش بیاد همسرت هیچوقت پا جلو نمیذاره یاد میگیره به پدر و مادرت بی احترامی کنه

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
الان وقت سرزنش نیس  بگید چیکار کنم  دیگه جواب شوهرمو ندم؟  اخلاقاش خیلی خاصه اگه ج ...

بگو من رو حرف پدرم حرف نمیزنم

اگر همونقدر که من تو رو میخوام تو هم منو میخوای قطعا نمیذاری جدا بشیم

ببینم بخاطرم چیکارا حاضری بکنی

این وسط بفهمم من مهم ترم یا غرورت

همین

دیگه هم چیزی نگو که مغزت و کار بگیره نصف شب فرار کنی باهاش فرداش بفهمی چه اشتباهی کردی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان وقت سرزنش نیس  بگید چیکار کنم  دیگه جواب شوهرمو ندم؟  اخلاقاش خیلی خاصه اگه ج ...

داریم بهت می گیم دیگه جوابش رو نده اگر دندون لقه هر چه زودتر بکشیش و از شرش راحت بشی بهتره ولی اگر واقعا میخواتت و دوستت داره و عاشق زندگیشه مثل مرد میات جلو و با بابات توافق میکنن که دفعه ی بعدی سر یه چیز کوچولو الکی بحث رو بزرگ نکنه

عزيزم حالا كه با شوهرت آشتي كردي بهتره با صحبت راضيش كني با پدرت صحبت كنه

بگو دوست ندارم بابام ازت دل چركين بشه ميخوام رابطتون خوب باشه

به پدرتم بگو پدر جان من قصد جدايي ندارم و شوهرم و دوست دارم

لطفا باهاش بد صحبت نكن و بهش سخت نگير

بابام میگه اصلا حرفشو نزن  میگه اگه میخوای برو اما دیگه روو من هیچ حسابی نکن  حتی اگه بک ...

خوب بگو شوهرم تو پیام التماسم کرده روش نمیشه جلو شما بگه لااقل خانوادت رو خرد نکن

ایول به پدرت . بزار ادبش کنه . ببخشیدا تا به خودش جرات نده زنشو  یکماه دق بده . توام اشتباه می ...

اگه باهاش حرف نزنم لج میکنه 

خیلی اخلاقش بده 

گفتم من زندگیمونو دوس دارم اما بابامم حق داره وقتی پدر شدی درکش میکنی 

نگرانمونه الانم میخواد نصیحت کنه که انقد دعوا نکنیم 

برو با بابام حرف بزن 

گفت نه، من با بابات دعوام نشده که 

با زنم دعوام شده 

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜
خوب بگو شوهرم تو پیام التماسم کرده روش نمیشه جلو شما بگه لااقل خانوادت رو خرد نکن

گفتم 

به بابام گفتم خیلی التماس میکنه 

بابام گفت نه 

بچه ها من شوهرمو خیلی دوس دارم  درسته خیلی اذیتم میکنه اما خیلی دوسش دارم  الان گیر کردم ...

اگه شوهرتودوست داشتی چراولش کردی رفتی؟یانبایدمیرفتی حالاکه رفتی روحرف پدرت حرف نزن 

عزيزم حالا كه با شوهرت آشتي كردي بهتره با صحبت راضيش كني با پدرت صحبت كنه بگو دوست ندارم بابام ازت ...

وای همه اینارو گفنم 

نه شوهرم کوتاه میاد نه بابام 

بابام که شرط و شروط جدیدم داره براش 

گفتم  به بابام گفتم خیلی التماس میکنه  بابام گفت نه

به شوهرت بگو بیا خونه مامانم اینا یه چیزی بخور بعد بریم، همون اومدنه باعث میشه پدرتم آرومتر بشه، اگرشوهرت  گفت نمیام بنظرم نری بهتره 

به شوهرت بگو بیا خونه مامانم اینا یه چیزی بخور بعد بریم، همون اومدنه باعث میشه پدرتم آرومتر بشه، اگر ...

نمیاد 

خیلی پرروعه 

از ریشه نَبُر خشک میشی

😔

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ب حرف بابات گوش نکنی بری دیگ حامی نداری

نباید باهاش حرف میزدی 

دقیقا مثل خواهرشوهر منی

هر بار کتک میخوره میاد خونه باباش همه رو خون ب جیگر مبکنه ک طلاق میخوام و فلان 

شوهرش دوتا کلمه و قول الکی بهش میده خرش میکنه پامیشه میره خونش نه تعهدی ن چیزی هیجی نمیگیزه میره خودشو کوچیک میکنه شوهرشم ب این رفتارش عادت کرده کتک میزنه ی ماه از دست زنش راحته دوباره زنش خودش با پای خودش برمیگرده خونش